ACTUALITATEVittorio Sgarbi, deputat italian: Am auzit pe mulți spunând că Novak Djokovici...

Vittorio Sgarbi, deputat italian: Am auzit pe mulți spunând că Novak Djokovici este un personaj periculos pentru tineri. Au dreptate: Nu bea, nu fumează, nu se duce la curve, e credincios

Deputatul italian Vittorio Sgarbi, un personaj cunoscut pentru pentru felul în care își susține punctul de vedere,  a comentat cazul devenit celebru al lui Novak Djokovici.

El a comentat acuzațiile conform cărora sârbul nu ar fi „un model bun” pentru tineri, deoarece nu s-a vaccinat. Așa a argumentat ministrul imigrației din Australia decizia de a-i anula viza primită de numărul 1 mondial.

Sgarbi a răspuns ironic: „Am citit foarte multe comentarii din partea foarte multor personaje care spun că Novak Djokovici este un exemplu negativ pentru tineri. Confirm.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu fumează, nu bea, nu se droghează, e vegan, nu merge la curve, nu face scandal, se antrenează de dimineață până seară, face fapte de caritate, e credincios și are grijă de familie.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

M-aș bucura ca tinerii să stea departe de aceste personaj periculos pentru societate și să nu-l imite în nimic din ceea ce face”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate