ACTUALITATEGeorge Simion (AUR) anunță un protest național anti-restricții, în fiecare județ, luni...

George Simion (AUR) anunță un protest național anti-restricții, în fiecare județ, luni de la ora 17:00: Pentru drepturile voastre, pentru drepturile celor care nu sunt de acord cu voi, ieșiți în stradă! Nu mai comentați pe net, ieșiți în stradă!

Co-președintele AUR, George Simion, a chemat lumea în stradă, luni 29 martie, de la ora 17:00, pentru a protesta împotriva noilor restricții anunțate de Guvern.

„Dacă ne susțineți, vedeți în fața Prefecturii. Eu o să fiu la București, în fața Prefecturii, nu în Parlament”, a spus el pe facebook.

Simion a făcut apel la înaintașii noștri, precum Tudor Vladimirescu și Vlad Țepeș. Mesajul său vine după două zile de proteste în orașe precum Arad, Timișoara, Brăila și Constanța.

„Ei au fost curajoși, noi? O să ne luptăm pentru libertatea noastră, cu balaurul, ca Sf. Gheorghe?”, a întrebat deputatul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Co-președintele AUR a declarat că românii au dreptul constituțional la protest și a făcut un apel la polițiști și jandarmi să nu facă abuzuri. George Simion i-a îndemnat și pe oamenii de afaceri să protesteze.

„Avem dreptul constituțional la protest.

Pentru drepturile voastre, pentru drepturile celor care nu sunt de acord cu voi, ieșiți în stradă! Ce-o să faceți? O să stați închiși în case, ce facem?

Dacă nu puteți merge în fața prefecturilor, mergeți cu mesajele în fața primăriei.

De ce se închid școlile, creșele?

Fac apel la toți agenții economici care-mi scriu, nu pot să vă ajut mai mult decât dacă ieșiți mâine în stradă. Ieșiți cu angajații voștri! E acum ori niciodată. Dacă stăm și comentăm pe internet, nu ajungem nicăieri.

Mâine la ora 17:00, nu mai comentați pe net, ieșiți în stradă”, a concluzionat el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT