ACTUALITATE O familie cu 14 băieți a întâmpinat prima fetiță din viața lor

O familie cu 14 băieți a întâmpinat prima fetiță din viața lor

O familie cu 14 băieți a avut bucuria să întâmpine în mijlocul ei prima fetiță, venită pe lume la 30 de ani de la nașterea primului copil, scrie SmartRadio, citând The Guardian.

Potrivit sursei citate, familia numeroasă din Michigan a întâmpinat prima fetiță din viața lor.

Micuța Maggie Jayne s-a născut, joi, la spitalul Mercy Health Saint Mary’s.

Părinții au spus că sunt extrem de fericiți și că pentru ei, deși a fost un an memorabil din mai multe puncte de vedere, fetița este cel mai frumos dar. Cei doi părinți s-au cunoscut în liceu și, înainte de a absolvi, aveau deja 3 copii.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate