ACTUALITATEO familie cu 14 băieți a întâmpinat prima fetiță din viața lor

O familie cu 14 băieți a întâmpinat prima fetiță din viața lor

O familie cu 14 băieți a avut bucuria să întâmpine în mijlocul ei prima fetiță, venită pe lume la 30 de ani de la nașterea primului copil, scrie SmartRadio, citând The Guardian.

Potrivit sursei citate, familia numeroasă din Michigan a întâmpinat prima fetiță din viața lor.

Micuța Maggie Jayne s-a născut, joi, la spitalul Mercy Health Saint Mary’s.

Părinții au spus că sunt extrem de fericiți și că pentru ei, deși a fost un an memorabil din mai multe puncte de vedere, fetița este cel mai frumos dar. Cei doi părinți s-au cunoscut în liceu și, înainte de a absolvi, aveau deja 3 copii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...