vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATE„Fratele” Festivalului INIMO, organizat de părintele Dan Damaschin la Eforie Nord. Fondurile...

„Fratele” Festivalului INIMO, organizat de părintele Dan Damaschin la Eforie Nord. Fondurile colectate sunt pentru un spital caritabil (GALERIE FOTO)

Asociaţia Glasul Vieţii şi părintele Dan Damaschin a organizat în Eforie Nord două zile de festival pentru a strânge fonduri pentru susținerea celor 10.233 de copii în proiectul GRĂUNTELE DE MUȘTAR şi pentru susținerea lucrărilor la Clinica de Caritate „Veronica”, singura policlinică socio-medicală din Iași.

Propunerea a venit din partea reprezentanților Primăriei Eforie Nord, care și-au dorit să facă un eveniment caritabil, cum este cel de la Iași, „Inimo”, cel mai mare de acest gen din România. Acesta urmează să aibă loc în perioada 18-20 august 2023, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” din Copou.

Evenimentul de la malul mării a avut loc în perioada 28-29 iulie 2023, pe Plaja Holiday din Eforie Nord. Pentru realizarea acestuia, părintele Dan Damaschin a fost contactat de reprezentanții primăriei din zonă. Deși timpul de pregătire a fost unul scurt, părintele și voluntarii săi au reușit să pună totul la punct.

„Aceste evenimente vin în sprijinirea a 10.233 de copii orfani sau care provin din familii greu încercate de sărăcie, copii ce nu se pot bucura de prima zi de școală fără ajutor, ceea ce a însemnat pentru fiecare dintre noi debutul unui nou an în munca noastră pentru a deveni oameni mari. Acești copii vor ajunge îmbrăcați în prima zi de școală, cu încălțăminte de piele de cea mai bună calitate, papucii Inimo, vor avea pantaloni și o bluză, foarte elegante, un ghiozdan și, desigur, produsele de igienă personală. Pentru toate acestea s-au făcut deja demersuri, avem deja facturi în așteptare. Evenimentele mai vin și în sprijinirea clinicii «Veronica», unde, în special, mamele și copiii noștri vor avea prioritate”, spune părintele Dan Damaschin.

La Eforie Nord au fost două zile de spectacol oferit de cei mai renumiți artiști ai momentului: Ștefan Bănică, Smiley, Zdob și Zdub, Nicole Cherry, Horia Brenciu, Damian Drăghici and Brothers, Cleopatra Stratan, Ana Beregoi, Corala Armonia, Cristina Chiruță, Elena Andreea Feraru, Ștefania Luzinschi, Marius Brutaru, Prof. Elena Chirică, Laura Potirlau, Adelin Fandarac, Sebi Vasilică Grosu și Petrică-Remus Fandarac.

Cu fondurile strânse de la aceste evenimente, părintele Damaschin vrea să deschidă singura policlinică socio-medicală din Iași, după ce a cumpărat un hotel în zona Tudor Vladimirescu din Iaşi. La șantier au fost aduse deja materialele de lucru cu care oamenii vor renova fostul Hotel Tudor Palace, care în decurs de un an a devenit Policlinica „Veronica”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate