ACTUALITATEExtremiștii ucrainieni le-au pus gând rău etnicilor maghiari. Părăsiți pământul Ucrainei, altfel...

Extremiștii ucrainieni le-au pus gând rău etnicilor maghiari. Părăsiți pământul Ucrainei, altfel vă otrăvim ca pe șobolani

Duminică, în prima zi de Paști, pe mai multe case din orașul Beregovo, regiunea Transcarpatia din Ucraina, au fost afișate pliante cu amenințări cu moartea la adresa etnicilor maghiari, potrivit serviciului de presă al Poliției din regiunea Transcarpatia.

Pe pliantele realizate pe un fundal galben- albastru (la fel ca drapelul Ucrainei) era scris: „Maghiarii sunt dușmani. Părăsiți pământul Ucrainei. Aveți la dispoziție o săptămână, după care vă otrăvim ca pe șobolani. Slavă națiunii! Moarte dușmanilor“.

Poliția a demarat o anchetă în vederea identificării persoanelor implicate în răspândirea afișelor provocatoare. Făptașii riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare, potrivit Libertatea Cuvântului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...