sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEMircea Lucescu: Războiul va dura mult timp şi nu vor fi câștigători....

Mircea Lucescu: Războiul va dura mult timp şi nu vor fi câștigători. Toată problema este politică, nu trebuia să se ajungă în acest punct

Antrenorul român, Mircea Lucescu, a declarat, pentru presa italiană, că nu este de acord cu excluderea sportivilor ruşi din competiţii şi crede că războiul din Ucraina va dura mult şi a subliniat că ucrainenii sunt oameni mândri, informează news.ro.

„Am trăit războiul din 2014, când a trebuit să plecăm din Doneţk şi de atunci nu ne-am mai întors, doi ani la Kiev jucând peste tot, dar niciodată la noi acasă. Credeam că s-a terminat aşa, dar acum asta …După noaptea atacului rusesc am stat trei zile la Kiev. Apoi, cu ajutorul Uefa şi al federaţiei moldoveneşti, toţi străinii de la diferitele echipe din Ucraina au plecat, în România şi apoi în ţările lor. Sunt acum la Bucureşti, de unde încercăm să ajutăm cât mai mulţi oameni”, a declarat Lucescu.

Mircea Lucescu nu este de acord cu sancţiunile primite de sportivii ruşi, excluşi de la evenimentele sportive: „Pentru mine sportul trebuie să unească şi nu trebuie să fie implicat, este la fel ca şi cultura, ceva care ar trebui să rămână în afara conflictului”.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Tehnicianul român a antrenat şi în Rusia, la Zenit Sankt Petersburg: „Nu am crezut niciodată că se va întâmpla aşa ceva, ucrainenii şi ruşii au trăit împreună ca fraţi. Acum problema este toată politică, nu ştiu cum se va termina pentru că ucrainenii sunt oameni mândri. Războiul va dura mult timp şi nu vor fi câştigători. Nu trebuia să se ajungă în acest punct”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Reamintim că Mircea Lucescu nu a dorit să plece, inițial din Kiev, dar în cele din urmă a fost nevoit să părăsească orașul ucrainean.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE