vineri, iulie 19, 2024
ȘTIRISuporterii din Peluza Sud Steaua, acțiune de omenie: au dus peste 4...

Suporterii din Peluza Sud Steaua, acțiune de omenie: au dus peste 4 tone de alimente oamenilor nevoiași izolați în munți

Suporterii din Peluza Sud Steaua au pus mână de la mână și au strâns peste 4 tone de alimente pe care le-au dus în Munții Cernei, la Șimleul Silvaniei și la Valea Plopului, a anunțat unul dintre aceștia pe facebook.

Tinerii și-au dat întâlnire pe 5 la intrarea în Parcul Tineretului din București, în zona liceului „Gheorghe Șincai”, unde au colectat de la donatori alimente și bunuri utile oamenilor izolați în munți.

Beneficiarii au fost în mare parte oameni bătrâni, din cătune izolate situate în județul Caraș-Severin: Poiana Lungă, Cracu Teiului, Cracu Mare, Zmogotin, Țațu, Scărișoara, Dobraia, Prisăcina și Ineleț.

O altă acțiune a avut loc la Mănăstirea Sfânta Treime din Bic, Șimleul Silvaniei, Jud Salaj unde cu ajutorul Maicii Starete Stavrofora Marina Lupou au împărțit alimente copiilor și persoanelor nevoiașe din parohie, iar a treia s-a desfășurat la Valea Plopului, acolo unde părintele Nicolae Tănase se ocupă de atâția copii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Datorită acestor baieți simpli, dar bine intenționați, anul 2021 incepe in forța cu 3 acțiuni umanitare concomitente. Prima acțiune pentru ajutorarea persoanelor care locuiesc în catunele izolate din Munții Cernei, a doua acțiune s-a desfășurat la Mănăstirea ”Sfânta Treime” păstorită de Maica Stareță Marina Lupou din Bic, Șimleul Silvaniei, jud. Sălaj și a treia acțiune, ca punct final Centrul Social Pro Vita din Valea Plopului pastorit de Parintele Nicolae Tanase. La aceste acțiuni deloc ușoare s-au adunat peste 4000 kg de alimente !!

 Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

1. Prima acțiune și cea mai mare a avut loc in Jud. Caraș-Severin în Munții Cernei in cătunele Poiana Lungă, Cracu Teiului, Cracu Mare, Zmogotin, Țațu, Scărișoara, Dobraia, Prisăcina și Ineleț, unde locuiesc 247 de oameni, majoritatea bătrâni ;
2. A doua acțiune a fost la Manastirea ”Sfanta Treime” din Bic, Simleul Silvaniei, Jud Salaj unde cu ajutorul Maicii Starete Stavrofora Marina Lupou au împărțit alimente copiilor și persoanelor nevoiașe din parohie;
3. Iar a treia acțiune la Valea Plopului la Centrul Social Pro Vita de care se ocupă Parintele Nicolae Tănase.
3 acțiuni umanitare frumoase și foarte multe mâini care s-au unit pentru un singur scop: De-a face lucruri normale într-o societate anormală!

Le mulțumim pe aceasta cale, tuturor celor care au fost alături de noi cu bani, alimente, conserve, articole de igiena și cosmetice, medicamente, sau detergenți pentru aceste acțiuni și nu in ultimul rând celor ce-au făcut posibilă această deplasare și-anume, băieții din grupurile: ShadowS, Hunters, Outlaws, N.O.I ( Bucuresti și Brașov) U.S.T. (Uniți Sub Tricolor), Dacul Mailo, Old Boys, Tineretului Korp, PatruȘapte+, Garda Neamului, Bocancii veseli și Parohia Sf. Antoine cel Mare din Titan, prin parintele Nicolae care și-au adus un deosebit aport.

Sunteți minunați dragilor, caractere frumoase și mai presus de toate sunteti OAMENI in fața cărora scoatem pălăria și facem o mare reverență! Vă așteptăm alături și-n alte campanii umanitare!”, a scris Ștefan Niculae, unul dintre suporterii Stelei implicați în această acțiune, pe Facebook.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE