ACTUALITATEFOTO | Furtuna a făcut dezastru pe Transalpina: chioșcuri răsturnate, mobilier pe...

FOTO | Furtuna a făcut dezastru pe Transalpina: chioșcuri răsturnate, mobilier pe șosea

Furtuna declanșată joi seară pe Transalpina a făcut prăpăd printre comercianții care-și desfășurau activitatea pe cea mai înaltă șosea din România, scrie Digi24.

Mobilierul, frigidere și chiar chioșcuri întregi au fost luate de vânt și aruncat pe șosea. Pe Transalpina și în mai multe zone din județul Gorj a fost cod roșu de furtună joi seară.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...