ACTUALITATEFlorin Cîțu: Susținem în Parlament introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în...

Florin Cîțu: Susținem în Parlament introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afara celor esențiale

Premierul demis și apoi numit interimar Florin Cîțu a anunțat, vineri, după ședința conducerii PNL, că liberalii vor susține în Parlament modificările legislative pentru introducerea certificatului verde COVID-19 la activitățile economice, în afara celor esențiale.

„O decizie a BEx este ceea de a susține în Parlament demersurile pentru introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afară de cele esențiale. Vine sezonul de iarnă. Toată lumea vrea să știe cum va funcționa economia. Știu că este un subiect nepopular. Îmi asum acest risc politic, dar este soluția de a menține economia deschisă și de a nu introduce un alt lockdown”, a declarat premierul interimar Florin Cîțu, citat de Digi24.

Acesta spune că în discuțiile despre categoria spațiilor esențiale intră și magazinele comerciale, supermarketurile, farmaciile.

El a precizat că în Parlament se va întocmi o listă clară cu aceste categorii.

„De obicei, atunci când încep discuțiile despre carantinare ar trebui să avem discuțiile despre acest certificat verde. Eu văd folosirea certificatului verde ca pe o soluție de a ne menține economia deschisă în perioada următoare”, a adăugat Cîțu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...