duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, mesaj pentru Nicolae Ciucă, după ce acesta și-a depus candidatura...

George Simion, mesaj pentru Nicolae Ciucă, după ce acesta și-a depus candidatura pentru șefia PNL: Ești o păpușă pe bază de arc. De ce nu ne lași să construim un spital pentru români?

În această seară, premierul Nicolae Ciucă a anunțat că își depune candidatura pentru șefia Partidului Național Liberal, că cărui Congres va avea loc pe 10 aprilie.

„Am decis sa-mi depun moțiunea de candidatură pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal. Îmi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii, pe baza analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice.

PNL este astăzi la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării, să guverneze eficient și să ofere românilor siguranța de care au nevoie, dar și încrederea că vom depăși împreună, cu bine, acest context complicat. Una din condițiile esențiale pentru o bună guvernare este ca în interiorul partidului nostru să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor (…)“, a scris Ciucă pe Facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La comentarii, George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, l-a apostrofat pe premier pentru faptul că nu favorizează construirea unui spital din banii destinați AUR, din fondurile pentru partidele politice.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Ești o păpușă pe bază de arc. De ce nu ne lași să construim un spital pentru români?“, i-a scris George Simion lui Nicolae Ciucă.

Alianța pentru Unirea Românilor și-a manifestat în numeroase rânduri dorința de a se face ceva util cu banii alocați partidelor, fiind singura formațiune politică ce nu a cheltuit deloc din acele subvenții. De asemenea, partidul dorește să construiască un spital din banii primiți de la stat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE