ACTUALITATERadu Oprea: Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură dacă cea...

Radu Oprea: Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură dacă cea inițiată de USR-PLUS și AUR este declarată neconstituțională

Partidul Social Democrat va depune propria moțiune de cenzură în cazul în care CCR va da dreptate Guvernului în privința moțiunii depuse de USR PLUS și AUR și o va declara neconstituțională, a anunțat, luni, purtătorul de cuvânt al partidului, Radu Oprea, conform Agerpres.

„Imediat ce Curtea Constituțională se va pronunța cu privire la moțiunea de cenzură, există două posibilități:

CCR o poate declara neconstituțională și atunci vom depune noi, cei de la PSD, imediat, în Parlament, moțiunea de cenzură, vom invita celelalte formațiuni politice să o semneze și să vină să o voteze alături de noi.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

A doua variantă – să fie declarată constituțională și atunci când va ajunge la vot în Parlament, PSD va vota această moțiune.”, a precizat Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, într-o conferință de presă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...