ACTUALITATEVacanța din februarie nu va fi la fel pentru toți elevii. Copiii...

Vacanța din februarie nu va fi la fel pentru toți elevii. Copiii sunt dați peste cap pentru că Ministerul Educației vrea să reducă presiunea pe operatorii turistici și pe șosele!

Noua reformă a învățământului va conține încă o premieră care are darul să amețească elevii și părinții. Astfel, pentru prima oară în zeci de ani, copiii nu vor avea toți vacanță în același timp. Vacanța din luna februarie nu va avea loc în același timp pentru toți elevii, urmând ca fiecare județ în parte să decidă pentru elevii săi.

Motivul? Ministerul Educației vrea să reducă „presiunea pe locațiile turistice” și pe „rețeaua rutieră”.

„E vorba de o descentralizare la nivelul fiecărui județ, care poate decide dacă intră în vacanță pe 3, 10, 17 februarie 2023.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este o măsură care micșorează foarte mult presiunea pe locațiile turistice, rețeaua rutieră. Dorim să fie o uniformizare a acestei presiuni, astfel încât cât mai mulți copii să beneficieze de ceea ce își doresc, sporturi de iarnă, să nu mai fie presiuni asupra locurilor de cazare.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Decizia urmează să fie luată prin consultare cu părinții, cei implicați în educație, până la sfârșitul acestei luni, și anunțată, în așa fel încât să se știe din mai 2022 când va fi vacanță din februarie 2023.

Semnalele pe care le-am primit sunt bune. Când sunt înțelese argumentele, există un nivel de satisfacție important. Este foarte important să se cunoască structura calendarului anului școlar. La sfârșitul lunii mai va fi cunoscută și dată vacanței din februarie 2023”, a declarat la Digi24 ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu (foto), citat de Rost Online.

Această măsură face parte din noua reformă a Ministerului Educației. Măsurile au fost criticate de experți precum prof. Constantin Cucoș și Mircea Miclea, asociații de părinți.

Experimentul final care se pregătește copiilor noștri și anihilarea „dușmanilor” educației: creta și tabla

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...