ACTUALITATEFacebook a șters postarea R3media care relata declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre...

Facebook a șters postarea R3media care relata declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre LGBT

Rețeaua Facebook a anunțat pagina R3media că a șters postarea cu știrea care redă declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre LGBT.

Conform rețelei, postarea reprezintă „incitare la ură” și în consecință, a fost ștearsă. Știrea respectă toate standardele jurnalistice, oferind și versiunea celeilalte părți asupra afirmațiilor citate, respectiv declarațiile judecătorului Cristi Vasilică Dănileț, care o critică pe colega sa, Adriana Stoicescu.

Reamintim că Facebook a șters, fără să ofere vreun motiv, contul redactorului-șef Mihai Șomănescu, după ce a publicat un interviu cu scriitorul american Rod Dreher, în care vorbea despre…totalitarismul soft.

Conservatorul român, Mircea Morar, a fost șters de pe facebook deși avea o comunitate de 10.000 de oameni în jurul contului său

Reamintim că R3media poate fi găsit pe Telegram și de azi, pe Google News.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT