ACTUALITATEFacebook a șters postarea R3media care relata declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre...

Facebook a șters postarea R3media care relata declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre LGBT

Rețeaua Facebook a anunțat pagina R3media că a șters postarea cu știrea care redă declarațiile judecătoarei Adriana Stoicescu despre LGBT.

Conform rețelei, postarea reprezintă „incitare la ură” și în consecință, a fost ștearsă. Știrea respectă toate standardele jurnalistice, oferind și versiunea celeilalte părți asupra afirmațiilor citate, respectiv declarațiile judecătorului Cristi Vasilică Dănileț, care o critică pe colega sa, Adriana Stoicescu.

Reamintim că Facebook a șters, fără să ofere vreun motiv, contul redactorului-șef Mihai Șomănescu, după ce a publicat un interviu cu scriitorul american Rod Dreher, în care vorbea despre…totalitarismul soft.

Conservatorul român, Mircea Morar, a fost șters de pe facebook deși avea o comunitate de 10.000 de oameni în jurul contului său

Reamintim că R3media poate fi găsit pe Telegram și de azi, pe Google News.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate