ACTUALITATEUn alt conservator RADIAT de rețea: Mircea Morar a fost șters de...

Un alt conservator RADIAT de rețea: Mircea Morar a fost șters de pe facebook deși avea o comunitate de 10.000 de oameni în jurul contului său

Facebook România a pus tunurile pe conservatorii români, în ultima vreme.  Ultimul pe listă este cunoscutul influencer clujean, Mircea Morar (foto).

Mircea Morar s-a trezit cu o suspendare de 30 de zile, după ce pe 1 iulie a postat o poză cu un mesaj în care se întreba de ce singura „mândrie” periculoasă este cea a albilor (foto).

La nici 12 ore după ce a fost anunțat de această suspendare, Facebook l-a înștiințat că are contul dezactivat pentru că activitatea sa „încalcă standardele comunității”.

La care comunitate face referire facebook nu este clar, de vreme ce Mircea Morar avea 5.000 de prieteni și alți 5.000 de urmăritori. În jurul său se strânsese deja o comunitate de peste 10.000 de oameni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Era 2 iulie, ziua lui Ștefan cel Mare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest lucru nu a contat pentru „rețea”, care l-a anunțat că are contul dezactivat.  Contactat de R3media, Mircea Morar a declarat că în ciuda piedicilor, nu va părăsi rețeaua facebook.

„Nu voi abandona,  contul făcut în 2005 când Facebook era la început. Am mai avut 3 conturi de rezervă, toate șterse. Pe lângă asta paginile Rezistența Creștină; Voci Conservatoare șterse și ele, dar nu mă las. Am făcut pagina Mircea Morar și revin și cu un cont nou”, ne-a spus el în exclusivitate.

El și-a făcut deja o pagină publică, „Mircea Morar” și poate fi găsit și pe pagina „Conservator 24”.

De asemenea, Mircea Morar poate fi găsit pe canalul său de Telegram (aici).

Un caz asemănător precum cel al lui Mircea Morar s-a petrecut acum mai puțin o lună cu redactorul șef al R3media. Mihai Șomănescu s-a trezit cu contul de facebook dezactivat fără niciun avertisment prealabil.

Și el avea 3.000 de prieteni și peste 2.100 de urmăritori.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. tocmai de aceea. cu cat mai “populari” intre semeni cu atat mai periculosi pentru sistem, daca arata ADEVARUL. NU MAI FOLOSITI SISTEMELE CIA/MILITIA SECURISTA DIN TOATE TARILE BAGATE IN SCLAVAGISM COLONIAL FATZADEC@R SI UATZAP! EXISTA ATATEA PLATFORME LIBERE UNDE ESTE RESPECTAT DREPTUL LA OPINIE! BOICOTATI ABSOLUT ORICE SISTEM CARE INCALCA DREPTURILE FUNDAMENTALE. DELA RETELE SOCIALE PANA LA MAGAZINE CORPORATE UNDE SCLAVII ITI CER SA AI BOTNITA DESI STAREA DE ALERTA NU MAI EXISTA !

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...