ACTUALITATEDr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor ARNm, interzis și cenzurat de YouTube și...

Dr. Robert Malone, inventatorul vaccinurilor ARNm, interzis și cenzurat de YouTube și LinkedIn după ce vorbește despre riscul „vaccinurilor experimentale”

Dr. Robert Malone este inventatorul vaccinurilor ARNm (și al vaccinurilor ADN) utilizate în combaterea virusului Covid-19, fabricate de companii farmaceutice precum Pfizer și Moderna. Dr. Malone a inventat vaccinuri ARNm în timp ce se afla la Institutul Salk între 1987 și 1988.

În timpul petrecut la Institut, Dr. Malone a fost pionier în transfecția ARN in vitro și, de asemenea, în transfecția ARN in vivo (la embrioni de broască, precum și la șoareci).

Potrivit techstartups.com, Dr. Malone a spus că a fost interzis și cenzurat de YouTube și LinkedIn pentru că și-a împărtășit preocupările cu privire la vaccinuri într-un podcast.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acesta a spus că YouTube a șters un videoclip cu el după ce a vorbit despre riscurile asociate vaccinurilor Covid-19. În timpul apariției sale TV, Dr. Malone a spus că nu descurajează utilizarea vaccinului, ci oferă oamenilor cât mai multe informații corecte despre riscurile lor.

„Una dintre preocupările mele este că guvernul nu este transparent cu noi despre care sunt aceste riscuri. Și, așadar, sunt de părere că oamenii au dreptul să decidă dacă acceptă sau nu un vaccin, mai ales că acestea sunt vaccinuri experimentale.

Acesta este un drept fundamental care are legătură cu etica cercetării clinice. Și așa, îngrijorarea mea este că știu că există riscuri. Dar nu avem acces la date, (…) și, prin urmare, nu avem cu adevărat informațiile de care avem nevoie pentru a lua o decizie rezonabilă.”, a spus dr. Malone.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...