sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEExemplu pozitiv: Actrița Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil

Exemplu pozitiv: Actrița Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil

Cunoscuta actriță Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată cu al patrulea copil. Anunțul a fost făcut în ziua în care ieșeanca a împlinit 42 de ani.

Laura Cosoi a anunțat că este însărcinată postând o fotografie în care i se vede sarcina.

„Miracolul vietii #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a transmis Laua Cosoi, care a fost felicitată de o mulțime de fani și de vedete.

Căsătorită din 2015 cu Cosmin Curticăpean, Laura Cosoi are trei fetițe: Vera, Rita și Lara. Invitată în iulie 2023 în emisiunea Fresh by Unica, ea a recunoscut că vrea și al patrulea copil.

„Eu cred că da (n.r.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, spunea ea atunci.

Laura Cosoi este un exemplu pozitiv într-o lume în care personalitățile cunoscute din România sunt extrem de reticente în a mai naște copii. Alături de Laura Cosoi, mai sunt demne de remarcat Andreea Ogăraru, Anca Serea sau Dana Nălbaru.

Alegerea Laurei Cosoi este cu atât mai lăudabilă cu cât, în decembrie, mama actriței a murit.

„Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tată, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție cum să fac să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta ținându-ne de mâna.

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea. În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale. Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubită”, e o parte din mesajul publicat ieri, pe Facebook, de Laura Cosoi.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE