ACTUALITATEVIDEO | George Simion, după consultările de la Cotroceni: Domnul Iohannis, într-o...

VIDEO | George Simion, după consultările de la Cotroceni: Domnul Iohannis, într-o sfidare totală, a fost monosilabic, ca de obicei

Co-președintele AUR, George Simion, a spus, la ieșirea de la consultările de la Cotroceni, că această întâlnire a fost formală.

Simion a declarat că președintele Klaus Iohannis nu a vorbit cu membrii AUR.

„Am dus foaia de semnături pentru demitere. I-am înmânat documentul unui consilier. Pur și simplu au fost de formă aceste consultări. Deși colegii mei au spus păsurile a milioane de români, care nu sunt de acord cu acest Guvern, domnul Iohannis într-o sfidare totală, a fost monosilabic, ca de obicei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Mut ca suveranu, așa a fost și Iohannis.

Astăzi au avut loc nişte pseudo-consultări, preşedintele Klaus Iohannis nu a scos mai mult de trei cuvinte. În acest moment, suntem singura formaţiune de Opoziţie care a fost prezentă la Cotroceni”, a spus Simion.

În urma consultărilor de la Cotroceni, președintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă drept premier.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...