sâmbătă, aprilie 13, 2024
ȘTIRIVIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul....

VIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul. Ciucă: Sper ca de joi să ne apucăm de treabă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că propunerea de premier desemnat pentru noul Guvern cu largă majoritate parlamentară este Nicolae Ciucă, actual ministru demis al Apărării.

„Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, o majoritate din care fac parte PNL, PSD, UDMR şi Grupul minorităţilor. Reprezentanţii acestei majorităţi au dorit să vină împreună la consultări şi în acest format am avut o discuţie foarte bună. Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o Îl desemnez pe domnul Ciucă să formeze o echipă guvernamentală şi să meargă în Parlament pentru un vot de încredere”, a spus Klaus Iohannis.

La rândul său, Nicolae Ciucă a declarat: „Cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii. Avem un program guvernamental care pune în aplicare PNRR. E cât se poate de evident că e pentru prima dată când în programul de guvernare avem un procent substanţial în ceea ce priveşte derularea unui program de investiţii, dar şi un pachet social. Sper ca începând de joi să ne apucăm de treabă la nivel de echipă guvernamentală”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE