ACTUALITATEVIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul....

VIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul. Ciucă: Sper ca de joi să ne apucăm de treabă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că propunerea de premier desemnat pentru noul Guvern cu largă majoritate parlamentară este Nicolae Ciucă, actual ministru demis al Apărării.

„Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, o majoritate din care fac parte PNL, PSD, UDMR şi Grupul minorităţilor. Reprezentanţii acestei majorităţi au dorit să vină împreună la consultări şi în acest format am avut o discuţie foarte bună. Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o Îl desemnez pe domnul Ciucă să formeze o echipă guvernamentală şi să meargă în Parlament pentru un vot de încredere”, a spus Klaus Iohannis.

La rândul său, Nicolae Ciucă a declarat: „Cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii. Avem un program guvernamental care pune în aplicare PNRR. E cât se poate de evident că e pentru prima dată când în programul de guvernare avem un procent substanţial în ceea ce priveşte derularea unui program de investiţii, dar şi un pachet social. Sper ca începând de joi să ne apucăm de treabă la nivel de echipă guvernamentală”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...