ȘTIRIVIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul....

VIDEO | Klaus Iohannis l-a desemnat pe Nicolae Ciucă să formeze Guvernul. Ciucă: Sper ca de joi să ne apucăm de treabă

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a anunţat că propunerea de premier desemnat pentru noul Guvern cu largă majoritate parlamentară este Nicolae Ciucă, actual ministru demis al Apărării.

„Am constatat că în Parlamentul României s-a format o majoritate solidă, o majoritate din care fac parte PNL, PSD, UDMR şi Grupul minorităţilor. Reprezentanţii acestei majorităţi au dorit să vină împreună la consultări şi în acest format am avut o discuţie foarte bună. Această majoritate mi-a propus un nume de premier, propunere pe care am acceptat-o Îl desemnez pe domnul Ciucă să formeze o echipă guvernamentală şi să meargă în Parlament pentru un vot de încredere”, a spus Klaus Iohannis.

La rândul său, Nicolae Ciucă a declarat: „Cetăţenii aşteaptă de la noi soluţii. Avem un program guvernamental care pune în aplicare PNRR. E cât se poate de evident că e pentru prima dată când în programul de guvernare avem un procent substanţial în ceea ce priveşte derularea unui program de investiţii, dar şi un pachet social. Sper ca începând de joi să ne apucăm de treabă la nivel de echipă guvernamentală”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate