ACTUALITATESindicatul polițiștilor demolează acuzațiile lobby-ului LGBT privind presupusul „abuz” al unui transgender...

Sindicatul polițiștilor demolează acuzațiile lobby-ului LGBT privind presupusul „abuz” al unui transgender la aeroportul din Cluj. „Victima”, acuzată că era drogată

Sindicatul polițiștilor, Europol, contestă dur acuzațiile aduse ofițerilor de frontieră de la aeroportul de la Cluj-Napoca de către un ONG aparținând lobby-ului LGBT.

Mai precis, la începutul săptămânii, Asociația Mozaiq a scris că polițiștii de frontieră de la aeroportul din Cluj-Napoca ar fi „abuzat” un bărbat biologic care se crede femeie. Conform acestora, oamenii legii l-ar fi „umilit” pe bărbat și l-ar fi ținut fără explicații timp de două ore.

În realitate, polițiștii spun că tot controlul a durat două minute și 40 de secunde, nu două ore, iar spusele lor sunt acoperite de filmările de supraveghere. Europol afirmă că polițiștii s-au comportat respectuos, folosind apelativul „dumneavoastră”.

Mai mult, aceștia îl acuză pe bărbatul respectiv, presupusa victimă, că era drogat.

„„Transgender abuzat si jignit de politistii de frontiera pe aeroport.

Acesta a fost titlul tabloidelor si televiziunilor in aceste zile ca urmare a unui comunicat al unui ONG care apara drepturile persoanelor LGBT, postat la trei saptamani de la presupusul eveniment sfidator. Ce este interesant este ca nu persoanele implicate fac aceste acuzatii, ci ONG-ul pe baza unor detalii care nu corespund realitatii.

Politistii de frontiera din cadrul Aeroportului “Avram Iancu” Cluj Napoca sunt acuzati ca ar fi umilit in public pe o femeie transgender, pe care ar fi si privat-o de libertate, in data de 15 iunie 2021, in timp ce incerca sa intre in Romania.

Potrivit ONG-ului, doua colege de-ale noastre ar fi supus-o unor “umilinte violente”, ridicandu-se de pe scaunele din ghiseu si tipand la aceasta “barbat, barbat!”, dupa care au incuiat-o intr-o camera, fara a-i oferi vreo explicatie.

Mama persoanei “abuzate” vine si completeaza seria acuzatiilor: “O doamna a intrebat-o in limba romana daca este ea de pe pasaport si fata i-a zis “da” si zice de ce aveti numele barbat si va imbracati femeie? Au tinut-o acolo cam o ora si ceva. Zice ca s-a simtit foarte umilita pentru ca lumea trecea pe langa ea, se uita la ea. Ea incerca sa vorbeasca, nu o lasau”.

Acum ar veni intrebarea fireasca: “de ce ar face asa ceva politistii de frontiera” iar raspunsul este foarte simplu, nimic din ce a scris ONG-ul nu este real, acuzatiile nu exista iar intreaga stare de fapt a fost documentata prin intermediul inregistrarilor audio-video din aeroport:

– persoana transgender s-a prezentat la controlul de frontiera in data de 15 iunie pentru a iesi din tara, nu pentru a intra in Romania;

– controlul de frontiera a durat 2 minute si 40 de secunde, nicidecum 2 ore asa cum sustine in mod fals familia si reprezentantii ONG-ului;

– dupa efectuarea controlului de frontiera aceasta a plecat imediat spre portile de imbarcare, nicidecum nu a fost “retinuta”, “incuiata” si “umilita” in vreo incapere a Politiei de Frontiera;

– Colegii nostri s-au adresat persoanei in cauza cu ocazia efectuarii controlului de frontiera cu pronumele personal de politete “dumneavoastra”, si nu s-au adresat cu “barbat, barbat” asa cum au fost acuzati.

Intelegem efervescenta acestui subiect al orientarii sexuale, insa de aici si pana la a minti si a prezenta date false, care nu au nicio legatura cu realitatea, demonstreaza ca singurul scop al ONG-ului este de juca cartea “victimizarii” persoanelor din aceasta comunitate, doar pentru a atrage atentia.

Mai mult, daca un control care a durat 2 min si 40 de secunde a fost perceput de transgender ca a durat 2 ore, inseamna ca ceea ce a fumat, este ceva de calitate.

Lamentabil si penibila o asemenea abordare”, sună replica sindicatului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. n-au nici o treabă că s-a simțit lezat, ăștia sînt mînuiți de soroș să facă scandal ca să fie luați în considerare. o șiretenie eftina pe bani

  2. Din titlu se înțelege că acel transgender este abuzatorul. Chiar eram curioasă să văd ce a făcut. Dar nu, e invers! La fel putem spune „abuz al Poliției, abuz al forțelor de ordine” etc. Pentru a arăta că individul în cauză a fost abuzat, spunem „abuz asupra…” sau „cutare a fost abuzat”. Nicidecum ABUZ AL UNUI TRANSGENDER.

  3. Pare neînsemnat, dar iată cum circul a fost totuși suficient și doar pentru a-i determina pe oamenii legii, din prea multă considerație și bun simț, să folosească în declarație fie formulări neutre ca “persoană”, fie “femeie transgender” și chiar pronumele la feminin. Nu există. Este bărbat și punct.
    Așa câștigă ei din ce în ce mai mult teren, prin concesiile astea mici și dese, pe fondul veșnicii dorințe de dezvinovățire a omului normal, care e acuzat continuu că e intolerant. De asta și conservatorismul ăsta civilizat e în fond falimentar și doar o sinucidere înceată pentru că acceptă să tot facă compromisuri, să aleagă răul mai mic. E ca și cum unii vor să ajungă la mare dar știu că tu nu vrei și îi duci doar până la jumătate din cât îți cer. Așa că îți zic la rând toate orașele de pe drum, tu tot faci drumul și în final, chit că mai târziu, tot acolo ajungeți.

  4. O să plouă cu asemenea fake-news-uri, pseudo-discriminări prin care acești dereglați caută atenția lumii, vor să iasă in evidență și se autopromovează fără scrupule proferând un discurs de ură real impotriva instituțiilor și a populatiei majoritare, incercând să facă din problema lor problema tuturor.

    printre altele, ONG-urile gălăgioase care inscenează așa ceva țintesc finanțări grase de la globaliștii puternici și bogați care imping aceste ideologii divizive care atacă familia și coeziunea societăților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate