ACTUALITATEImagini de excepție: Elena Gheorghe, la debut, cântând „Eminescu” de Doina și...

Imagini de excepție: Elena Gheorghe, la debut, cântând „Eminescu” de Doina și Ion Aldea Teodorovici

Cântăreața Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicală românească.

În vârstă de 35 de ani, cântecele Elenei Gheorghe sunt binecunoscute publicului românesc, fiind urmărită de peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Mai puțină lume știe însă că debutul Elenei Gheorghe s-a produs la doar 15 ani și s-a realizat grație lui Adrian Păunescu și cenaclului „Totuși Iubirea”. Pe scena Teatrului Național din București, acum 21 de ani, Elena Gheorghe debuta cu melodia Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici, „Eminescu”.

Imaginile au fost făcute publice acum câteva zile de Andrei Păunescu, fiul poetului. În 2015, Elena Gheorghe a re-editat momentul, realizând un cover după cântecul dedicat marelui poet și jurnalist, Mihai Eminescu.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate