ACTUALITATEImagini de excepție: Elena Gheorghe, la debut, cântând „Eminescu” de Doina și...

Imagini de excepție: Elena Gheorghe, la debut, cântând „Eminescu” de Doina și Ion Aldea Teodorovici

Cântăreața Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea muzicală românească.

În vârstă de 35 de ani, cântecele Elenei Gheorghe sunt binecunoscute publicului românesc, fiind urmărită de peste 1,2 milioane de urmăritori pe Instagram.

Mai puțină lume știe însă că debutul Elenei Gheorghe s-a produs la doar 15 ani și s-a realizat grație lui Adrian Păunescu și cenaclului „Totuși Iubirea”. Pe scena Teatrului Național din București, acum 21 de ani, Elena Gheorghe debuta cu melodia Doinei și a lui Ion Aldea Teodorovici, „Eminescu”.

Imaginile au fost făcute publice acum câteva zile de Andrei Păunescu, fiul poetului. În 2015, Elena Gheorghe a re-editat momentul, realizând un cover după cântecul dedicat marelui poet și jurnalist, Mihai Eminescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...