ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (23- 29 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (23- 29 noiembrie)

Academia Română va derula un program de susţinere şi promovare a elevilor şi studenţilor talentaţi, cu potenţial cognitiv deosebit, ce are în vedere identificarea, stimularea şi promovarea tinerilor cu rezultate şcolare excepţionale. Detalii despre proiect, aici:

Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi celebrează 180 de ani de la înfiinţare prin organizarea de expoziţii pe pietonalul Ştefan cel Mare, în parcul Copou şi pe esplanada instituţiei de cultură. Mai multe informații despre program, aici:

Magazinele vor fi redeschise în Belgia din 1 decembrie, a anunţat vineri premierul Alexander De Croo. Mai multe detalii, aici:

De Sf. Nicolae, Părintele Patriarh oferă daruri pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureștilor. Detalii despre campanie, aici:

Reprezentanţii Operei Române Iaşi au informat vineri că, pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, va difuzată online Gala Premiilor Operelor Naţionale. Detalii despre program, aici:

Cincizeci de clerici credincioşi din Protopopiatul Tecuci au răspuns apelului Arhiepiscopiei Dunării de Jos şi au donat joi sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Galaţi. Mai multe detalii despre campanie, aici:

Caricaturi realizate între anii 1850 şi 1989, grupate sub genericul “Caricatură şi umor. O peniţă satirică din colecţiile Muzeului Municipiului Bucureşti”, vor fi expuse, începând de vineri, la Palatul Suţu. Mai multe informații despre program, aici:

Proiectul „Intersecții culturale”, ce se desfășoară între 25 și 27 noiembrie în județele Covasna, Harghita și Mureș, are ca scop cartografierea resurselor culturale și valorificarea lor pentru publicul național. Mai multe detalii despre proiect, aici:

Maria Gheorghiu şi Radu Graţianu vor concerta online de Ziua Naţională a României, un show cu melodii şi poveşti despre oameni care au făcut Unirea şi istoria ţării. Detalii, aici:

O familie din Arad cultivă flori şi plante decorative de patru generaţii, iar în această perioadă are în sere aproximativ 15.000 de crăciuniţe, pe care le trimite în toată ţara, ele devenind în ultimii ani nelipsite din casele românilor în perioada Crăciunului. Mai multe informații, aici:

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...