ACTUALITATEInvestigație în SUA | Echipa lui Hillary Clinton a plătit infiltrații în...

Investigație în SUA | Echipa lui Hillary Clinton a plătit infiltrații în serverele Trump Tower și cele ale Casei Albe pentru a planta false dovezi despre presupusele legături cu Rusia. Donald Trump: E un scandal mult mai mare ca amploare decât Watergate

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton a plătit o companie tehnologică să „se infiltreze” în serverele din Trump Tower, iar mai târziu în cele ale Casei Albe, pentru a stabili o „legătură” care să susțină „narațiunea” unei legături între Donald Trump și Federația Rusă.

John Durham, consilier Special pentru Departamentul de Justiție al SUA, a depus o investigație pe 11 februarie axată pe potențiale conflicte de interese legate de reprezentarea fostului avocat de campanie a lui Hillary Clinton, Michael Sussman, care a fost acuzat că a făcut o declarație falsă unui agent federal, la care ulterior a pledat nevinovat.

Rechizitoriul împotriva lui Sussman spune că el i-a spus consilierului general al FBI de atunci, James Baker, în septembrie 2016, cu mai puțin de două luni înainte de alegerile prezidențiale din 2016, că nu lucra „pentru niciun client” atunci când a prezentat „pretinse date” care ar fi demonstrat un canal de comunicații între Organizația Trump și Alfa Bank, care are legături cu Kremlinul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totuși, investigația lui Durham din 11 februarie dezvăluie că Sussman „a adunat și transmis acuzațiile către FBI în numele a cel puțin doi clienți, inclusiv un director al unei companii tehnologice și echipa de campanie a lui Hillary Clinton.”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Investigația spune că „înregistrările de facturare ale lui Sussman reflectă” că el „a facturat în mod repetat echipa de campanie a lui Hillary Clinton pentru munca sa cu privire la acuzațiile Russian Bank-1”.

De asemenea, se mai precizează că Sussman și cei de la compania tehnologică au colaborat cu un consilier general al campaniei lui Hillary Clinton. Potrivit surselor Fox News, e vorba despre avocatul Marc Elias, care a lucrat la firma de avocatură Perkins Coie.

Durham spune că acuzațiile „s-au bazat, în parte, pe presupusul trafic DNS” pe care prima companie tehnologică, dar și altele „l-au uneltit în legătură cu Trump Tower, clădirea de apartamente a lui Donald Trump din New York, EOP (Exchange Online Protection) și un furnizor de asistență medicală”.

La întâlnirea lui Sussman cu o altă agenție guvernamentală americană, Durham spune că acesta „a furnizat date despre care el a susținut că reflectă căutări DNS, presupus suspecte, a unor entități cu adrese IP afiliate unui furnizor rus de telefonie mobilă” și a susținut că aceste căutări „demonstrează că Trump și/sau asociații săi foloseau telefoane fără fir fabricate în Rusia în vecinătatea Casei Albe și a altor locații.”

„Oficiul consilierului special nu a identificat vreo dovadă pentru aceste acuzații”, a scris Durham.

Michael Sussman a mințit

„În întâlnirea sa cu angajații unei agenții, inculpatul a făcut și o declarație falsă substanțial similară cu cea pe care a făcut-o consilierului general al FBI”, a scris Durham. „În special, pârâtul a susținut că nu a reprezentat un anumit client în transmiterea acuzațiilor de mai sus”.

„De fapt, inculpatul reprezenta o companie tehnologică, lucru pe care l-a recunoscut ulterior sub jurământ, în decembrie 2017, în mărturia în fața Congresului, fără a identifica numele clientului”, a scris Durham.

Reacția lui Donald Trump

Fostul președinte Trump a reacționat la informațiile din investigație, sâmbătă seara, spunând că dosarul lui Durham „oferă dovezi incontestabile că președinția mea, dar și campania, au fost spionate de agenți plătiți de echipa de campanie a lui Hillary Clinton într-un efort de a dezvolta o legătură complet fabricată cu Rusia”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Acesta este un scandal mult mai mare ca amploare decât Watergate și cei care au fost implicați au știut despre această operațiune de spionaj care ar trebui să facă obiectul urmăririi penale”, a spus Trump. „Într-o perioadă mai tensionată a istoriei noastre, această crimă ar fi fost pedepsită cu moartea”, a adăugat fostul președinte.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Trump a mai spus: „În plus, despăgubirile ar trebui plătite celor din țara noastră care au fost prejudiciați de aceste acțiuni”.

Fostul investigator șef al anchetei Trump-Rusia pentru Comitetul de Informații al Camerei din subordinea reprezentantului de atunci, Devin Nunes a declarat că dosarul „demonstrează definitiv că echipa de campanie a lui Hillary Clinton a finanțat direct și a ordonat avocaților săi de la Perkins Coie să însceneze o legătură între președintele Trump și Rusia”.

„După Durham, acest aranjament a fost pus în mișcare în iulie 2016, ceea ce înseamnă că echipa de campanie a lui Hillary Clinton și avocații ei au condus la cea mai complicată și coordonată conspirație împotriva lui Trump atunci când acesta era atât candidat, cât și mai târziu, când a devenit președinte al Statelor Unite, perpetuând minciuna”, a declarat Kash Patel, avocat american și fost oficial guvernamental, la Fox News, adăugând că echipa lui Hillary Clinton a lucrat pentru a se „infiltra” în serverele Trump Tower și cele ale Casei Albe.

Dosarul anti-Trump, scris de fostul ofițer de informații britanic Christopher Steele, a fost finanțat de Comitetul Național Democrat și de echipa de campanie a lui Hillary Clinton prin firma de avocatură a lui Marc Elias, Perkins Coie.

Patel a adăugat că Sussman a livrat o „narațiune falsă” agențiilor guvernamentale americane „în speranța ca acestea să lanseze investigații asupra președintelui Trump”.

Investigație cu privire la Sussmann este a doua urmărire penală care își are originile în ancheta lui Durham, conform Fox News.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Dezonorat pentru SUA și serviciile lor de informații/ investigații, precum și pentru lacheii lor din Romania. Spun că este dezonorat pentru că abia acum recunosc ceea ce eu am demonstrat cu mijloacele ȘTIINȚEI (nu!, nu! știința ideologizată cu care suntem sufocați de către guvernanți din 2020 încoace) și am prezentat public cu ocazia unui discurs ținut cu cca 4 ani de zile în urmă la invitația unei prestigioase universități (nici o universitate din Romania nu a ocupat și nici nu va putea ocupa vreodată un atare loc, la nivel mondial) dintr-o țară care nu este menționată în articolul de mai sus însă este una dintre marile puteri ale lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate