ACTUALITATEEuro a atins recordul maxim în raport cu leul. Românii scot rezervele...

Euro a atins recordul maxim în raport cu leul. Românii scot rezervele de la bănci

Efectele conflictului militar dintre Rusia și Ucraina se văd și pe piața valutară. Marți, 8 martie, s-a înregistrat un record istoric al cursului leu-euro, notează stiripesurse.ro

Astfel, un euro a fost cotat, astăzi, la 4,9492 lei, după cum arată BNR. Un astfel de vârf istoric a mai fost atins pe 30 august 2021, când un euro valora 4,9349 lei.

BNR a confirmat că toți mai mulți români au ales să își scoată rezervele de la bănci în euro, pe fondul schimbărilor generate de războiul Rusia-Ucraina. Oamenii se tem că ar putea rămâne fără cash sau moneda euro s-ar deprecia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În ceea ce privește rubla rusească, aceasta a scăzut masiv în ultimele două săptămâni. Potrivit Ziarului Financiar,  a pierdut 65% din valoare  faţă de euro de la declanşarea conflictului militar cu Ucraina. Datele BNR arată că, astăzi, 8 martie, un euro înseamnă 99 de ruble. În raport de leu, o rublă valorează 0,0327 lei.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În ceea ce privește grivna ucraineană, aceasta valorează 0,15530 lei. Reprezentanții băncilor din România spun că refugiații au apelat la bancomatele noastre, pentru a avea numerar. Sunt peste 13000 de tranzacții cu cardul, la cererea refugiaților ucrainieni, au precizat oficialii mai multor bănci din România, potrivit manager.ro

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate