ȘTIRIDoar 40% dintre angajații companiei media Ringier, care a promovat puternic vaccinarea,...

Doar 40% dintre angajații companiei media Ringier, care a promovat puternic vaccinarea, s-au înscris pentru se vaccina

Compania elvețiană Ringier, care editează cotidienele „Libertatea” și „Gazeta Sporturilor”, dar și niște reviste, între care ELLE, Unica, Avantaje, Viva, Tvmania, TvSatelit, Libertatea pentru femei, Povestea mea, Întâmplări adevarate, Povești de viață, a anunțat că doar 178 din cei 438 de angajați s-au înscris pe platforma de vaccinare.

Cotidianul „Libertatea” a fost foarte activ în promovarea vaccinării, fiind suspectat că se află și în spatele reclamării a doi medici la Colegiul Medicilor, pentru postări pe internet împotriva acestei proceduri.

Este vorba despre doctorii Răzvan Constantinescu și Adrian Cacovean, despre care „Libertatea” a anunțat că au fost raportați la Colegiul Medicilor pentru răspândirea de „informații false” despre vaccinul anti-covid.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate