luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIDr. Adrian Cacovean și Dr. Răzvan Constantinescu, reclamați la Colegiul Medicilor. Acuzația?Ar...

Dr. Adrian Cacovean și Dr. Răzvan Constantinescu, reclamați la Colegiul Medicilor. Acuzația?Ar fi „răspândit informații false” despre vaccinul anti-covid

Dr. Adrian Cacovean și Dr. Răzvan Constantinescu au fost reclamați la Colegiul Medicilor, fiind acuzați că ar fi „răspândit informații false” despre vaccinul anti-covid, scrie Libertatea.

Dr. Adrian Cacovean este acuzat că ar fi distribuit un link cu titlul „ Raport CDC : 3150 de persoane paralizate după vaccinul COVID-19 – „Nu-și mai pot desfășura activitățile zilnice normale”, preluat de pe siteul  burebista2012.blogspot.com. 

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În textul de la respectiva adresă sunt prezentate date obținute de la un grup de lucru pe vaccinul Pfizer-Biontech publicate pe siteul CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor – autoritate guvernamentală a SUA în domeniul sănătății). Mai precis, este vorba despre un tabel în care se menționează că injectarea cu vaccinul a avut impact asupra sănătății a 3.150 de persoane. În dreptul acestor persoane, autorii prezentării scriu: „incapabil să desfășoare activități zilnice normale, incapabil să lucreze, îngrijire necesară de la medic sau profesionist din domeniul sănătății”. (pagina 6 a studiului, aici).

O cercetare asupra datelor prezentate de CDC și a celor scrise de autorul de la burebista2012.blogspot.com, arată că cifra de 3.150 de oameni care au întâmpinat efecte adverse este reală, însă interpretarea despre felul acestor efecte îi aparține celui care a scris articolul pe burebista2012.blogspot.com și CDC. Slide-show-ul respectiv este disponibil pe siteul oficial al instituției americane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Conform Libertatea, dar să precizeze clar dacă despre asta este vorba, Dr. Adrian Cacovean mai este acuzat că ar fi publicat comentarii negative despre vaccinul anti-covid, la diferite postări.

În replică, dr. Adrian Cacovean a scris că nu este anti-vaccinare, ci împotriva obligativității și a discriminării pe bază de vaccinare.

„Am spus că voi apăra dreptul oricui de a se vaccina sau a nu se vaccina, am spus că nu voi accepta discriminare pe tema aceasta, Libertatea vine să mă anunțe ca sunt anchetat pe tema asta. Nu accept nici o discriminare, medicul care nu primește pacienți nevaccinați este mai penal decât Mengele! Voi riposta vehement la orice discriminare pe motiv medical, de rasă, de culoare, naționalitate și de vaccinare sau nevaccinare! Si Libertatea vine să halucineze pe postările mele și să mă anunțe înainte de a afla eu că sunt anchetat pe halucinațiile ei. Libertatea este implicată în anchetarea mea și este instigatoare și implicată în asta!”, a spus dr. Cacovean. Doctorul Adrian Cacoveanu a avut deja probleme cu autoritățile după ce, în primăvară, a comercializat un medicament despre care spunea că este împotriva noului coronavirus.

În ceea ce-l privește pe Dr. Răzvan Constantinescu (foto) acesta este acuzat pentru o postare pe facebook, în care sunt enumerate 10 afirmații, despre care medicul ieșean scrie: „Hai să vedem câte dintre aceste puncte se vor adeveri în următoarele trei luni”.

Dr. Răzvan Constantinescu este un binecunoscut medic ieșean, având peste 56.000 de urmăritori pe facebook. Într-un dialog devenit faimos în vara lui 2020, dr. Răzvan Constantinescu vorbea despre faptul că reacția la acest virus a fost mult exagerată și că un vaccin pentru acest virus nu va putea fi eficient. Clipul a făcut milioane de vizualizări pe facebook și pe youtube, dar a fost dat jos de administratorii acestor rețele de mai multe ori. Videoul este disponibil aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE