ACTUALITATEDeputatul PNL, Daniel Gheorghe, critică dur colegii de alianță de la USR-PLUS:...

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, critică dur colegii de alianță de la USR-PLUS: Nu faci politică niciodată folosind ranga drept argument

Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, i-a criticat pe colegii de coaliție de la USR/PLUS, după ce Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, l-a felicitat pe șeful Metrorex care a încercat să demoleze un chioșc de la metrou cu ranga.

El a spus că aceste scene i-au amintit „de sloganul neocomunist al lui 1990 : “IMGB face ordine”! ”

„Nu faci politică niciodată folosind ranga drept argument, nu mai spun drept obiect de lucru! Asta în cazul în care nu ai simpatii pentru mineriade ori pentru mișcări violente de stradă. Ceea ce am văzut în aceste zile la Cătălin Drulă și la apropiații săi, fie din subteran ori de la suprafață, îmi aduce aminte de sloganul neocomunist al lui 1990 : “IMGB face ordine”! Credeam că FSN nu mai este la putere, nici măcar prin moștenitori, iar ultima mineriada a avut loc în 1999; oare mă înșel în vreun fel? Cer în mod respectuos colegilor de coaliție de la USR-PLUS să mai frâneze din pornirile populiste și să nu devină expresia palpabilă a iliberalismului în România! În calitate de liberal și parlamentar PNL, cred, asemeni marilor noștri înaintași, că politica adevărată și sănătoasă rămâne doar cea întemeiată pe bun-simț, bună-cuviință și dialog civilizat!”, a declarat Daniel Gheorghe.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...