ACTUALITATEDaniel Funeriu despre afirmațiile lui Cosmin Prelipceanu: Să spui, în România lui...

Daniel Funeriu despre afirmațiile lui Cosmin Prelipceanu: Să spui, în România lui 2021 că școala trebuie să îi scape pe copii de părinți este nu numai patologic, ci și dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, a comentat în termeni duri afirmațiile lui Cosmin Prelipceanu despre școala care ar trebui să-i ia pe copii de lângă părinți.

El a spus că în urma acestor declarații, Cosmin Prelipceanu ar trebui să plece de la Digi24. Funeriu l-a lăudat pe Ministrul Educației pentru că s-a delimitat de afirmațiile fostului angajat de la Realitatea TV.

„Solicit* conducerii Digi24 să îl dea afară pe Cosmin Prelipceanu. Să spui, în România lui 2021 că școala trebuie să îi scape pe copii de părinți este nu numai patologic, ci și dincolo de ce poate fi acceptat de orice canal media.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

*la previzibila întrebare de heităreală „cine ești tu, Funeriu, să soliciți celor de la Digi24 să-l dea afară pe îmbretelat, răspunsul e simplu: un simplu om cu simțul realității.
PS: dacă ministrul Cîmpeanu nu ar fi fost pe fază și nu ar fi reacționat, ar fi fost greu să rămână ministru. E un lucru bun că a reacționat, delimitându-se.”, a scris el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Acest prelipceanu n-are nici o legatura cu presa, e un pomanagiu sorosist, finantat sa indoctrineze progresist cativa dependentzi de droguri care se uita la Digi. Problema e ca patronii lui nu sint departe de el. Lumea ar trebui sa evite sa mai aboneze la aceasta firma mizerabila

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...