ACTUALITATEMarea Britanie: Autoritatea pentru Medicamente a identificat 30 de cazuri de cheaguri...

Marea Britanie: Autoritatea pentru Medicamente a identificat 30 de cazuri de cheaguri de sange dupa vaccinarea cu AstraZeneca

Autoritatea pentru Medicamente confirma ca a identificat pana acum 30 de cazuri de cheaguri de sânge după vaccinarea cu AstraZeneca, 22 dintre acestea, la nivelul creierului, ziare.com.

Totuși, oficialii britanici menționează că nu vor restricționa deocamdată administrarea vaccinului AstraZeneca pe teritoriul Regatului, deoarece cele 30 de cazuri anunțate au fost descoperite dintr-un total de 18 milioane de doze administrate.

Pe 18 martie, autoritățile sanitare britanice anunțau ca investighează cinci asemenea cazuri de tromboză la nivelul creierului, dintr-un total de 11 milioane de doze administrate. Riscurile sunt mai mici decât beneficiile, concluzionează totuși Autoritatea pentru Medicamente.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Săptămâna aceasta, Germania a decis sa suspende imunizarea generale a persoanelor sub 60 de ani cu AstraZeneca, după ce s-au identificat 31 de cazuri de cheaguri de sânge la nivelul creierului.

Niciun astfel de caz nu a fost descoperit după vaccinarea cu Pfizer.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

 1. Summary of vaccine reactions in UK

  AstraZeneca
  4/01/21 – 21/03/21
  Total reactions 377487
  Fatal 421

  Pfizer- BioNTech
  9/12/20 – 21/03/21
  Total reactions 116627
  Fatal 283

  Other vaccines
  up to including 21/03/21
  Total reactions 1231
  Fatal 9

  Detalii:

  Annex 2

  https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

  Date publicate de MHRA; daca suni NHS-ul si intrebi de reactii adverse, nici nu mentioneaza aceste date, chiar subliniaza ca nu exista efecte adverse serioase

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...