luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIProstituția, prezentată ca o „meserie ca oricare alta”, la Antena 1, la...

Prostituția, prezentată ca o „meserie ca oricare alta”, la Antena 1, la emisiunea „Chefi la cuțite”

Două tinere care se ocupă cu prostituția online pe platforma OnlyFans au fost concurente în emisiunea „Chefi la cuțite”, considerată de mulți potrivită pentru a fi urmărită în familie, scrie Pagina de Media.

Două tinere care se ocupă cu prostituția online pe platforma OnlyFans au fost concurente în emisiunea „Chefi la cuțite”, considerată de mulți potrivită pentru a fi urmărită în familie, scrie Pagina de Media.

Maria și Iulia au fost prezentate de producători drept „modele OnlyFans”, fost „modele de videochat”. În fapt, ambele forme reprezintă o formă de prostituție online: diferența e că în cazul OnlyFans, „modelele” nu mai au intermediar și negociază direct cu clientul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pagina de Media a remarcat faptul că realizatorii emisiunii au prezentat această ocupație într-o lumină exclusiv pozitivă, ba mai mult, au realizat momentul dedicat celor două concurente „ca un moment publicitar” pentru „jobul” lor.

„ Un moment ca un “anunţ de recrutare” pentru Only Fans, ca un moment publicitar pentru “jobul” fetelor, pe care îl prezentăm în continuare. Cu întrebări ale juraţilor şi răspunsuri pe măsură. Cu imagini “asezonate”, cu glume “în registru”, cu multă hlizeală, cu blendere care le plac fetelor “că vibrează, dar ne place şi sunetul”.

Şi cu un final apoteotic, în care fetele nu mai au aer de atâta râs şi trebuie să se ventileze la replica lui Sorin Bontea: “Mariana, pune mâna pe blender! Dar tu guşti!””, a scris Pagina de Media.

Ca și multe alte curente negative și promovarea prostituției online a fost începută de Pro TV. În septembrie 2022, protv a prezentat-o pe un alt „model”, Bia Khalifa, drept „adult content creator”. În traducere: „creator de conținut pentru adulți” sau mai pe românește, actriță pornografică.

Reamintim că România este pe primele locuri în lume la capitolul prostituție online sau videochat, sub ochii îngăduitori ai autorităților și cu concursul mass-media.

Recent, cu acceptul Primăriei Târgu Jiu, s-a pus o reclamă uriașă la videochat chiar la doi pași de operele lui Brâncuși.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. Trăească femenismul care normalizează profesiunea cea mai veche din lume și apără lucrătoarele sexuale care au și ele nevoie de concediu și de dreptul muncii, sindicat și protecția muncii cum ar fi prezevative și apă de gură gratis 🙂 Femenismul a învins, apărăm lucrătoarele siecsuale educate siecsual în România educată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate