ACTUALITATEVIDEO Stupefiant! Cosmin Prelipceanu, în direct la Digi24: Asta ar trebui să...

VIDEO Stupefiant! Cosmin Prelipceanu, în direct la Digi24: Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Ministrul Educației: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație

Afirmații stupefiante făcute în direct la Digi24 de către prezentatorul Cosmin Prelipceanu. Într-o discuție cu Ministrul Educației, Prelipceanu a spus că își dorește ca școala să-i scape pe copii de părinții lor.

Ministrul Sorin Cîmpeanu s-a delimitat de o asemenea afirmație, scrie Hotnews.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Iată transcrierea dialogului:

Prelipceanu: Dacă suntem în țara în care o treime sunt vaccinați în condițiile în care oamenii mor în spitale, este absolut clar că avem o problemă de educație. Oamenii în țara asta nu reușesc să înțeleagă că sunt în pericol de moarte
Cîmpeanu: Din păcate…
Prelipceanu: N-ar fi bine ca măcar de copiii lor să avem grijă? Măcar copiii lor să înțeleagă asta. Asta ar trebui să facă școala. Să-i scăpăm pe copii de părinții lor. Asta trebuie să facă școala
Cîmpeanu: Nu pot să fiu părtaș la această afirmație
Prelipceanu: Ba da, vă spun eu, asta ar trebui să se întâmple.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

12 COMENTARII

  1. Dar….nu era mai bine dacă îl separau pe el, de când s-a născut, de părinții lui??? Poate așa, nu mai aveam acum parte de un așa specimen de prostie și idioțenie. Măi fraților, nesimțiții ăștia și-au umplut buzunarele cu bani din trădare și nu mai au limite și nici bun simț.

  2. Individul este doar o coada de topor cum sunt atatea in Romania.Nenorocirea este ca multi romani casca gura la aceasta televiziune ungureasca si cred orbeste in ce le spun astia.Si mai grav este faptul ca inalti demnitari si politicieni ai statului roman isi fac veacul pe la bestiile astea cu nume romanesti.

  3. Ca să parafrazez un caporal celebru(Porta) prin gura șogârțului ăstuia trage pârțuri un curent politic întreg. Mulți idioți au impresia că dacă trag la căruța dictaturii de stânga stângii o să primească ferman și un loc pe capră, dar nu sunt suficient de breji să-și dea seama că, odată făcute jocurile, vor cădea între scaune și în loc de glorie și un post bun o să ia cel mult o boabă-n ceafa lor de prostovani exaltați.E și cazul deșeului ăstuia care nu va mai face mulți purici în presă, nici măcar pentru impresie, pentru că ce i-a ieșit de sub nas este impardonabil chiar și numai pentru credibilitatea propagandei.Cât despre dictatura care se clocește, nu prea e loc de pardon.Dacă au luat-o pe calea asta, pentru politruci e ori-ori.Dacă le iese, va fi vai de noi, daca nu, nj vor fi consecințe pentru ei.Nu e în regula, revoluția din decembrie va trebui dusă până la capăt.Ticăloșia și așitatea au un preț mult prea crunt.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...