luni, septembrie 25, 2023
ȘTIRIDan Negru: Spuneți-le celor mici adevărul! Sărbătoarea acestor zile nu e despre...

Dan Negru: Spuneți-le celor mici adevărul! Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun, ci despre nașterea unui copil care, atunci când a crescut, a biruit lumea, un copil care a împărțit timpul în două

Cunoscutul om de televiziune Dan Negru îi îndeamnă pe părinți să le vorbească celor mici despre adevărata sărbătoare din 25 decembrie, care nu este despre Moș Crăciun, ci despre copilul care a biruit lumea:

„Spuneți-le copiilor ADEVĂRUL ! Spuneți-le că Sărbătoarea acestor zile nu e despre Moș Crăciun, ci despre nașterea unui copil care atunci când a crescut a biruit lumea. Un copil care a împărțit timpul in două: înainte și după nașterea Lui. De la nașterea Lui încoace se numără anii ! Au trecut 2022 !

Spuneți-le că bebelușul născut acum e cel care mai târziu va să vie cu slavă să judece viii si morții, a cărui împărăție nu va avea sfârsit…“, a spus Dan Negru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La începutul lunii, Dan Negru a scris și despre adevărata personalitate a Sfântului Nicolae de Myra, cunoscut în popor drept Moș Nicolae.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. eu zic sa-l hirotonim pe dan negru, acum ca preotii quality s-au imputinat prin demascarea lui alexa, calistrat. Vad ca mai nou el face catehismul ortodox online, printre inregistrarile parangheliei cu manelisti de revelion.

  2. Sunt doua amendamente: primul este ca nu toti cred in divinitate dar Mos Craciun exista in sufletul lor iar cel de-al lea este despre adevarul despre care zici, acel copil care a schimbat lumea nu s-a nascut pe 25 decembrie ci intr-o vara! Sarbatoarea nasterii a fost mutata din considerente pur materiale in iarna. Asta ca tot spuneai ca trebuie sa spunem adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate