ACTUALITATE Dan Negru: Churchill și Roosevelt au bătut palma cu Stalin și ne-au...

Dan Negru: Churchill și Roosevelt au bătut palma cu Stalin și ne-au lăsat cu buze umflate și bunici deportați. Ne vor vinde din nou, la prima strigare. De-aia mi se rupe de „noaptea americană”

Într-un moment în care toată planeta se îndreaptă cu gândul la rezultatele alegerilor din Statele Unite, realizatorul TV Dan Negru are o poziție curajoasă, afirmând că îi este indiferent cine va ieși câștigător peste Ocean.

În această noapte a publicat o fotografie în care stă între două statui ce-i reprezintă pe Winston Churchill și Franklin D. Roosevelt, cu următorul comentariu:

„Îi știți pe ăștia doi?
Churchill și Roosevelt.
Au bătut palma cu Stalin și ne-au lăsat cu buze umflate și bunici deportați.
De asta mi se rupe de „noaptea americană”!
Ne vor vinde din nou la prima strigare!
Oricare !

In seara asta mă interesează mai mult Real-Inter decât Trump-Biden”.

Dan Negru face referire la negocierile de la Yalta, de la finalul celui de-al doilea război mondial, atunci când aliații occidentali au cedat Europa de Est în sfera de influență rusească. Atunci, Winston Churchill a scris pe celebrul șervețel: „România 90% URSS, 10% alții”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite