ACTUALITATEDan Negru: Churchill și Roosevelt au bătut palma cu Stalin și ne-au...

Dan Negru: Churchill și Roosevelt au bătut palma cu Stalin și ne-au lăsat cu buze umflate și bunici deportați. Ne vor vinde din nou, la prima strigare. De-aia mi se rupe de „noaptea americană”

Într-un moment în care toată planeta se îndreaptă cu gândul la rezultatele alegerilor din Statele Unite, realizatorul TV Dan Negru are o poziție curajoasă, afirmând că îi este indiferent cine va ieși câștigător peste Ocean.

În această noapte a publicat o fotografie în care stă între două statui ce-i reprezintă pe Winston Churchill și Franklin D. Roosevelt, cu următorul comentariu:

„Îi știți pe ăștia doi?
Churchill și Roosevelt.
Au bătut palma cu Stalin și ne-au lăsat cu buze umflate și bunici deportați.
De asta mi se rupe de „noaptea americană”!
Ne vor vinde din nou la prima strigare!
Oricare !

In seara asta mă interesează mai mult Real-Inter decât Trump-Biden”.

Dan Negru face referire la negocierile de la Yalta, de la finalul celui de-al doilea război mondial, atunci când aliații occidentali au cedat Europa de Est în sfera de influență rusească. Atunci, Winston Churchill a scris pe celebrul șervețel: „România 90% URSS, 10% alții”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...