sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEUn om de afaceri din Câmpulung Moldovenesc va redeschide restaurantul, în ciuda...

Un om de afaceri din Câmpulung Moldovenesc va redeschide restaurantul, în ciuda restricțiilor, doar pentru a declanșa un conflict care să fie tranșat în instanță

Un om de afaceri din Câmpulung Moldovenesc intenționează să deschidă, miercuri, restaurantul pe care îl deține, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, doar pentru a ajunge în instanță.

Mircea Giosan, proprietarul magazinului,  a declarat, marți, la la Analiza de Seară de la News Bucovina, că este o eroare introducerea municipiul Câmpulung Moldovenesc în scenariul roșu.

Acesta a explicat că în calcularea ratei de infectare, Consiliul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) fost luat în calcul și focarul de la Colegiul „Ștefan cel mare”, unde 23 de elevi au avut test  pozitiv.

Însă, spune Giosan, anterior a stabilit că focarele din centre de bătrâni, spitale, internate sunt excluse de la acest calcul, iar la colegiul militar  este internat. Fără acest focar, municipiul ar avea o rată de cel mult 2 la mia de locuitori.

Așadar, spune omul de afaceri, intenționează să deschidă restaurantul, în ciuda restricțiilor impuse de aurități, doar pentru a declanșa un conflict, care să fie tranșat în instanță.

„Mâine (miercuri- n.red) deschid restaurantul. Am mai multe șanse deschizând un conflict să ajung în instanță. Singurul lucru pe care îl mai sper este ca mâine să vină în control”, a spus Mircea Giosan.

Proprietarul restaurantului a menționat că reprezentanții AJOFM Suceava nu a clarificat cum se va asigura plata șomajului tehnic. Aceștia au cerut să li se spună pentru cât timp se cere această formă de sprijin în condițiile în care hotărârea nu stabilește o dată fermă de începere și ieșire din această situație a municipiului.

„Durerea mare sunt oamenii. De 21 de ani am oameni angajați de atunci. Nu au schimbat un loc de muncă.Ce să le spun acum?”, a spus Mircea Giosan.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate