duminică, mai 19, 2024
ACTUALITATEDacian Cioloș consideră „barbară” decizia Poloniei de a proteja copiii nenăscuți cu...

Dacian Cioloș consideră „barbară” decizia Poloniei de a proteja copiii nenăscuți cu malformații

Intrarea în vigoare a hotărârii Tribunalului Constituțional din Polonia de a proteja viețile copiilor nenăscuți dar care au malformații a fost catalogată drept „barbară” de către Dacian Cioloș, președintele grupului parlamentar „Renew Europe”.

Într-un mesaj publicat pe Twitter, Cioloș a scris: „Condamn iminenta interdicție a avortului în Polonia, care pune în pericol viața și sănătatea femeilor poloneze. Drepturile femeilor sunt drepturile omului. Astă seară, grupul Renew Europe este solidar cu femeile poloneze”.

„Tribunalul constituţional a prezentat o justificare scrisă a hotărârii privind protecţia vieţii. Conform prevederilor constituţionale, hotărârea va fi publicată astăzi (miercuri) în Monitorul Oficial”, a anunţat Centrul de informare al Guvernului Poloniei, pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Recent, Dacian Cioloș a exclus un eurodeputat din grupul Renew Europe pentru că i-a numit „anormali” și „perverși” pe homosexuali și transsexuali.

În vara anului trecut, Dacian Cioloș l-a atacat pe președintele Poloniei, după ce Andrzej Duda, a semnat „Charta Familiei”, care conține și un angajament privind „apărarea copiilor de ideologia LGBT”.

În 2018, Dacian Cioloș și partidul său, PLUS, s-au opus revizuirii Constituției României în sensul definirii căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE