miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEOlivia Steer, amendată de CNCD pentru că ar fi „atins dreptul la...

Olivia Steer, amendată de CNCD pentru că ar fi „atins dreptul la demnitate personală al medicilor” într-o postare pe internet

Cunoscuta activistă și jurnalistă Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru o postare de pe o rețea socială, în care a criticat „eroii din linia 1”, informează Adevărul.

„Dacă nu te revoltă că, la ATI, pacienţii cu Covid mor legaţi de pat, sufocaţi, înfometati şi însetaţi, ucişi de protocoalele OMS ale morţii, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întâi, şi declaraţi, apoi, în mod cinic, morţi de Covid, nu veni la protest!Dacă te lasă rece că ţi se neaga dreptul de a protesta faţă de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale şi neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piaţă Universităţii!Daca ţi se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viaţă de cotizatii CASS, pentru afecţiunile cronice sau acute pe care le ai, ţi-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!Dacă ţi-ai pus două-trei măşti în fiecare zi pe faţă, te-ai dezinfectat pe mâini din oră în oră, ai făcut Covid şi acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni!Dacă nu înţelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunţat la isteria pandemică şi şi-au reluat viaţă normală, fără măşti şi fără distanţare şi fără ca incidenţa bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piaţa Universităţii!“, scria Olivia Steer pe facebook, pe 3 aprilie 2021.

Ulterior, Colegiul Medicilor din România a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, considerând că afirmațiile Oliviei Steer aduc atingere „dreptului la demnitate personală a unei categorii sociale distincte”. „Prin mesajul promovat, se aduce atingere dreptului la demnitate personală a unei categorii sociale distincte, în cazul de față fapta fiind îndreptată asupra medicilor. În plus, mesajul a urmărit și încurajarea a cât mai multor cetățeni să ia atitudine prin proteste și manifestări publice împotriva personalului medical care lucra în condiții excepțional de grele, pentru a limita efectele pandemiei”, a transmis Colegiul Medicilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Fosta prezentatoare TV a fost amendată de CNCD cu suma de 5.000 de lei „precum și publicarea unui rezumat al hotărârii pe pagina de Facebook a părții reclamate”.

Măsura poate fi contestată în instanță.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

 1. Dar cand timp de jumate de an nu am putut intra decat in magazine si farmacii cei care nu am vrut sa luam injectia letala??????
  Desfiintati CNCD imediat!
  In toata perioada octombrie 2021 – martie 2022 cand 60% din populatia tarii era discriminata, unealta bolsevica antiromana CNCD a tacut malc.
  S-a reactivat abia la comentariile despre celulita ale lui George Buhnici.
  Desfiintati institutia antiromana CNCD! Este un dusman al poporului roman!

 2. In concluzie dreptul “la demnitate personala” e mai tare decat dreptul la libera exprimare. Mai exact …”demnitatea personala” a unor categorii sociale stabilite aleatoriu nu poate fi atinsa de libera exprimare prevazuta in constitutie. Adica o libertate foarte bine definita e ingradita de o “demnitate personala” foarte evaziva.
  Traiasca si infloreasca Uniunea noastra europeana si liderii ei iubiti! Succes congresului de partid de la bruxelles in transmiterea indicatilor de partid progresist catre liderii de partid aserviti din tarile subjugate!

 3. a atins “demnitatea profesionala”
  -care NU EXISTA!
  (nu s-au nascut “medici” ci au intentionat,
  unii chiar au ajuns,
  nu are legatura cu nicio presupusa demnitate)

  (e doar o parere ca “medicul face bine
  medicul nu face rau”)

 4. Medicii șpăgari și criminali au demnitate apărată de Mircea Toma, pui de bolșevic adus de Ana Pauker.

  ați ințeles schema, nu?

 5. Felicitari si tot respectul doamna Steer! Suntem multi care te urmarim si aprobam ce faci. De fapt nu trebuie sa ne surprinda atitudinea cozilor de topor de la conducerea institutiilor aservite dictaturii politico medicale. Asta e singurul rol care il au. E bine ca i-am tradus si acum stim bine cine ne sunt dusmanii. Noi suntem mai puternici decat ei pentru ca noi suntem adevarati luptatori. Ei sunt niste executanti fara capacitate de atitudine. O sa ajunga acolo unde le este locul cat de curand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE