ACTUALITATECopreşedintele USR PLUS, Dan Barna: Soluţiile militare nu sunt pe termen lung....

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna: Soluţiile militare nu sunt pe termen lung. Așteptăm abordarea preşedintelui

Soluțiile militare nu sunt pe termen lung, a declarat, marți, copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dan Barna, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni pe tema formării viitoarei majorități.

„(…) Fiind un stat democratic, un stat european, soluţiile militare nu sunt soluţii pe termen lung. Acum o să vedem care va fi şi abordarea preşedintelui.

În situaţie de criză, la Sibiu a fost nevoie să vină un medic militar pentru a debloca situaţia de la spitalul de acolo, care era într-o situaţie majoră de risc pentru sănătatea oraşului. Vom vedea care va fi propunerea efectivă a preşedintelui”, a declarat Dan Barna, la Antena 3, transmite Agepres.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe actualul ministru al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...