ACTUALITATECopreşedintele USR PLUS, Dan Barna: Soluţiile militare nu sunt pe termen lung....

Copreşedintele USR PLUS, Dan Barna: Soluţiile militare nu sunt pe termen lung. Așteptăm abordarea preşedintelui

Soluțiile militare nu sunt pe termen lung, a declarat, marți, copreşedintele Alianţei USR PLUS, Dan Barna, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni pe tema formării viitoarei majorități.

„(…) Fiind un stat democratic, un stat european, soluţiile militare nu sunt soluţii pe termen lung. Acum o să vedem care va fi şi abordarea preşedintelui.

În situaţie de criză, la Sibiu a fost nevoie să vină un medic militar pentru a debloca situaţia de la spitalul de acolo, care era într-o situaţie majoră de risc pentru sănătatea oraşului. Vom vedea care va fi propunerea efectivă a preşedintelui”, a declarat Dan Barna, la Antena 3, transmite Agepres.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar pe actualul ministru al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...