luni, martie 20, 2023
OPINIIPumnul germanic, mocirla noastră și Schengen

Pumnul germanic, mocirla noastră și Schengen

Se dau mulți de ceasul morții, că nu intrăm în Schengen. Peste tot, de ieri nu mai pot de corul triștilor!

O să intrăm în Schengen până la urmă, mare scofală! Dar ne mai dau câte o smetie și pentru că marea realizare a mafiotului și a celui care se consideră stăpân, conchistador, cum e austriacul și olandezul e să te facă să-ți dorești ,,prietenia” cu el, să-i ciuguli din palmă, să-l rogi. Minte tipică de stăpân de sclavi. Sunt înțeleși și mimează acum toți din UE indignarea… ,,Săraca Românie!” Povești. Jumătate din ăia de ne iscălesc destinele la Bruxelles, n-ar fi în stare să zică două vorbe despre istoria noastră. Așa a fost, așa va fi. Noi nu avem prieteni. Cine a făcut Europa praf, cine a metisat totul, Babilon, Sodoma, nu ei?

Nu-i vorbă, că nici meltenii noștri care se zgâiesc la zidurile Schonbrunnului nu au habar că pe acolo e și aurul Apusenilor, iar pe gherțoiul român cu clăpari de firmă ce se dă pe o pârtie din Tirol îl doare la moțul de la bască de realitatea că a avut un stră-străbunic iobag călcat în picioare de ăștia! De vreme ce educația integrată în absolut a lui Iohannis-Pralong-Deca a făcut pe dracul în patru să le facă ciorbă în creier copiilor, abandonați orice nădejde. Și în vreme ce în drumul spre o firmă care scurge banii în Austria sau Olanda, bucureșteanul complet ignorant va călători cu un tramvai ,,Imperio” (Ehehe, v-ați prins?), la Alba Iulia se va schimba o gardă austriacă, iar frățiorii lor maghiari vor mai juisa o dată. Le-am tras-o la mămăligari!

E și un șantaj aici, cu resursele noastre, prea ,,micile” redevențe, prea puțin aur verde tocat la rumegușul din Sebeș, Marea Neagră mai poate aștepta țevile austriece, firmele și băncile n-ar trebui controlate. Am adus în țară prea puține rable de-ale lor. Se mai poate, că românii îndură și în loc de comandanți au ajuns să aibă parameci.

Am avut beneficii, dar noi am fost primiți în UE să fim mulși de tot ceea ce se poate. Și s-a putut. Că noi n-am avut conducători, ci moluște.

Să fii președinte, să îl poftești în palat la un tete-a-tete pe jupânul lor și să ți-o tragă apoi, pe ocolite, asta înseamnă să fii mafiot. Să faci toată lucrătura aducerii pe tron a acestui pierde-vară, fără să ai minimul respect pentru un popor măreț? Ce treabă are Iohannis cu țara asta n-am înțeles, pentru că el a fost punctat, recrutat, pregătiti și suit în jilț să ne execute. Tot: Biserică, Armată, Sănătate, Educație, Administrație, plus bruma de solidaritate care se înfiripa. Și totul cu tupeul că ne  face un bine!

Apoi, polițienește vorbind, să nu îmi spuneți mie că aderarea la Schengen a statelor înseamnă frontiere mai sigure din punct de vedere al infracționalității. E o mare prostie, că hoții fluieră prin spațiul ăsta ca la Gara de Nord! Migratorii așa au ajuns la ei, în spațiul Schengen, trecând ca prin șvaițer. Iar polițiile lor, după principiul ,,funcția creează organul” sunt vai de mama lor! Dacă le iei la bani mărunți, nu-ți vine să crezi că sunt așa de slabe. Pe cât sunt de abuzive cu esticii, pe atât sunt de proaste. Păi gaborii noștri erau trimiși la specializare la poliții din UE, se bucurau ca proștii că schimba peisajul, dar ce să vezi, ăia vechii nu prea aveau ce să învețe în materie de meserie de la ăștia! Poate doar să se holbeze la dotare… Așa a fost planul migălos și cei din instituții (inclusiv SIE, SPP, SRI, STS…), au fost trimiși la cursuri de spălare pe creier la cele mai nocive cursuri de dormare (citește dresaj), multe alimentate din țâța toxicului Soros! S-a creau o nouă clasă de prelucrați în instituțiile de forță, globaliști, lgbtriști, oameni cu principii fluide. Iar viitorul nu sună bine, că ăștia o execută și pe mă-sa iar țara? Ubi bene, ibi patriae. Nu vreau să am ofițeri decorați de Putin, dar nici ca ofițerilor de informații și de decizie să li se atârne de veston tinichelele altui stat! Măcar faceți-o pe mutește.

Mai avem așadar bărbați de stat, dulăi de pază ai Țării Românești? Evident nu. Avem în schimb javre cu duiumul.

Vom intra în spațiul cu lapte și miere, însă, afrontul germanic va rămâne pentru totdeauna! Un pumn în figură, al câtelea, în istorie?

Și pe cine au lovit? Scutul Europei din Evul mediu și până azi, realitate recunoscută de toți istoricii Vestului. Noi suntem apărătorii acestor degenerați, nu i-am mai fi apărat! Noi suntem urmașii ,,Atletului lui Hristos”, Ștefan! Noi îl moștenim pe Mircea, pe Petru, pe Ioan Vodă cel Viteaz, pe Mihai ! N-ați auzit de ei, nu? Păi cum să auziți voi, că benchetuiați, când stră-străbunicul meu stătea cu o mână pe plug și cealaltă pe sabie! Azi turcul e nestingherit la Amsterdam, la Viena și la Berlin, frăție mare, iar planul islamizării Europei e în plină desfășurare. Dovadă a degenerării speciei umane sunt ,,conducătorii” Europei. Dacă îi scuturi puțin, mare lucru nu rămâne de ei.

Nu meritam acest pumn între ochi. Să vă fie rușine !

Dar, acest vot nu e întâmplător: e și consecința slujului, căciulirii, a coloanei vertebrale mlădioase. Ce bărbați de stat mai avem noi? Noi avem cv-uri, nepoate, flăcăi tomnatici, copiii părinților lor securiști. Forme fără fond. Azi e doar decontarea. O parte din ea, că va mai fi. O mare cădere ne lipsește, un cutremur, un conducător, o idee, să ne trezim din somnul cel de moarte!

Era o vreme, după 1920, când pâinea Vienei venea din Bărăgan. Vedeți ce paradox? Am dat pe nimica-toată industria, pământul roditor, resursele cele mai bune (taman alea pe care bandiții de azi le numesc sustenabile, regenerabile…), băncile, țițeiul, avem nemți peste tot, dar suntem chiuretați tot de ei și ai lor!?

Cine a făcut ,,atacul la moneda națională”, acea speculație, când nu știa nimeni de mândrețea de antiromân Cîțu? Nu cumva și băncile germanice? Lasă că proștii uită…

Nu omiteți de unde a fost diliul de Hitler și cine a inițiat cele două războaie mondiale din istoria lumii, că până la urmă tot de aici ni se va trage.

La noi, de când inutilul imobil infatuat antiromân a suit pe tron la Cotroceni, peste tot s-au promovat, în disprețul oricăror norme profesionale și al bunului simț, ,,nemți”, că aveau numele germanic, cu asemenea conotații: spitale, poliție, DGA, MApN, primăria Sibiului, consilii județene…. I-au scos din joben scamatorii năimiți care dănțuie peste țară dansul morții. Vă dau nume cu duiumul, nici nu știu de unde i-au scos pe toți. Păi la Sibiu, primărița se numește Fodor și e în Forumul germanilor, adică moștenitorul Grupului etnic german din vreme crimelor naziste.

În fapt, toate planurile mărețe ale ăstuia care mai bine pleca după tac-su în Germania, s-au năruit, inclusiv Schengen. Va zace în deal un deceniu și va lăsa în urmă praf și pulbere. Unealta distrugerii nu are reprezentarea faptelor, că nu-l ajută capul, dar mă întreb cum poate avea sfetnici așa de proști? Cineva trebuie să-l scuture de surtuc.

Până la urmă, în termeni simpli, trebuie să spui omului de rând ce înseamnă spațiul Schengen. Simplificare la trecerea granițelor, șoferii de tiruri nu mai stau cu zilele, marfa perisabilă sau urgentă nu se alterează, eficiența firmelor care și așa gâfâie, cheltuieli mai mici cu vămile (Ministerul Finanțelor), cu IGPF (MAI), cu curent, apă, gaze, personal… Un altfel de turism, aeroporturi fără cozi, simplificare. Dar, înainte de toate, însemna recunoașterea meritelor noastre. Noi îndeplinim condițiile strict tehnice. Iar Schengenul aduce și multe rele, dar despre astea nu acum.

Că DIICOT-ul scapă la noi hoții, că avem corupție, cine n-are? Păi Viena și Amsterdam gem de corupție!

Cu războiul la granițe, cu prezența ,,curentului eurosceptic”, a rusofililor, cu cetățeni tocați la melodie de carantine și noi dictaturi, cu cartela de libertate, iată că austriecii și olandezii (tot germanici) își permit, își îngăduie să ne trântească ușa în nas? Absolută prostie altoită pe iresponsabilitate.

E vremea să zic de câte zbatere a fost în instituțiile noastre. Vioara întâi a fost MAI, unde începând din anul 2009, numai pentru ,,problematica Schengen”, conducerile care s-au succedat în palatul din Piața Revoluției au alocat simultan peste 500 de funcționari/ militari, care există și acum! Au fost în principal ofițeri, pentru că agenți nu există aici decât la control acces/ dispecerat pază sau la șoferi.

În condițiile trecerilor în rezervă și cât se poate de clar insuficienței agenților și ofițerilor în teren (operativ), cu asasinate la comandă, omoruri, tâlhării, nesiguranța străzii, luare de ostateci, personal lipsă la secții orășenești și în sate, cu plandemia și teroarea medicală, cu inventarea de pseudolinii de muncă, în situația în care personalul din teren nu mai știe nici acum cui să se plângă pentru lipsa totală de susținere, iar barometrul încrederii cetățeanului în MAI este scăzut la un nivel fără precedent, conducerea ministerului s-a dovedit habarnistă.

Astfel, la MAI s-a înființat încă din 2009 o întreagă structură, la nivel de direcție, Direcția Schengen. Aceasta a devenit în prezent Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale. Sună tare pompos, e condusă de doi chestori și un comisar-șef! Deci e direcție generală, cu director general, adjuncți, directori, șefi de servicii, de birouri, de compartimente, o stufoșenie, că așa e nevoie…

La înființare direcția era condusă de însăși chestorul general dr. Marian Grigore Tutilescu, care nu venea de la Poplaca, ci fusese secretar de stat la MAI și toată liota de șefi și de politicieni ne-a tocat atâta amar de ani cu Schengenul.

Acum structura asta e condusă de chestorul cu două stele Mihai Cătălin Necula, taman acum de 1 decembrie avansat în grad de președintele Iohannis (chestor principal). Acesta a primit prima stea de general acum doi ani și tot anul acesta a fost decorat de însăși președintele Austriei cu ,,Marea Cruce de Argint”. Adică omul care are în responsabilitate Schengen este apreciat de președintele țării care votează contra noastră, tare de tot, n-am mai pomenit!

Necula e ajutat de Nușa Coman, avansată chestor cu fustă chiar de Ziua Națională, tocmai pentru meritele în lupta Schengen!

Poate nu știți, dar la Academia de poliție s-a predat studenților un modul ,,Schengen”, la școlile postliceale de agenți/subofițeri i-au tocat cu ore în domeniu, la Ploiești în localul fostului liceu militar al MAI ,,Neagoe Basarab”, desființat,  s-a înființat Centrul Multifuncțional de pregătire Schengen, existent și în prezent, condus de un general cu două stele, doctor Ovidiu Macovei! Aici au urmat cursuri speciale personalul cu misiuni de acest fel (IGPF, IGI, IGPR…). Nu mai zic că la orice direcție și armă din MAI s-au ținut instruiri de felul ăsta, a existat minimum un ofițer care s-a ocupat de asta, când erau altele mai arzătoare.

Pentru ce s-a alocat sumedenia de resurse dacă rezultatul este anulat?

La evaluările și examinările anuale, tot personalul MAI avea în chestionare/ programă problematica Schengen. Dacă însumăm Direcția Schengen din MAI, Centrul multifuncțional și altele, rezultă peste 500 de ofițeri, în principal, care activează încă de acum13 ani numai în această ,,linie de muncă”, în condițiile în care în teren dai cu tunul și nu găsești un polițist când îți arde buza și nu mai ști cum să te cârpești.

La Inspectoratul General pentru Imigrări, tot structură foarte importantă a MAI, ministrul Bode și-a împuternicit în februarie 2022 pe însăși fostul coleg de bancă din liceu, avansat anul trecut de el chestor, psihologul Marius Florin Mihăilă, fost inspector-șef la IPJ Sălaj,  fost cinci zile rector al Academiei de poliție, deci om de încredere, nu fitecine!

Ministrul Bode este unul dintre cei pentru care pseudoactivitatea de la MAI a fost aflare în treabă, inventând poliția pregătirii profesionale, cea a animalelor, a școlilor (deși nu vede nimeni polițiști în preajma școlilor), precum și – halucinant! – câinii polițiști dresați să detecteze covidul! Cred că alături de alți ciocli și teroriști medicali și acum suferă că s-a dat ordin de zi pe unitate să se retragă covidul în cazărmi, până la proxima ocazie.

Deși puterea clamează la tot pasul austeritatea bugetară, ministrul și-a bătut joc de bunul simț și a umflat structurile care căpușează MAI. Într-un ultim gest, umilitor pentru noi ca popor, că pentru el se vede că nu este, încercând să îngrașe porcul în Ajunul Crăciunului, s-a dus la Viena să îmbuneze răceala austriacă. Și el a avut sfetnici proști. Prin urmare, acest inutil trebuie să demisioneze de îndată, sau să fie demis de premier, iar abuzurile sale trebuie cercetate de instituțiile în drept. Evident, asta nu se va întâmpla cu actuala putoare de putere, care defilează dictatorial peste tot și fluieră în Parlament.

Ce diplomați avem, ce treabă au un Aurescu sau un frățior Muraru cu interesele României?

Au trimis ambasador la doi pași de Hoffburg pe unul care zâmbește șiret în colțul gurii, făcând paradă de germanisme și a îndrugat de toate la DW, un post care și acum aruncă nemeritat cu zoaie și face poliția partidelor de la noi, adăugându-se altora. Atât avea el în comun cu Austria, dar el se alătură unor ,,ambasadori” trimiși de Ilici și Băse, gen  Paleologu, Luca Niculescu ș.a., slabi. Ei s-au calificat la locul de muncă, exact ca cei intrați în MAI pe ușa din dos, pe pile și nepotisme.

Cine ne dorește să fim tari? Nimeni. Dacă ar putea ar pune pe cântarul Schengenului multe din aberațiile lor, inclusiv federalizarea și raptul teritorial al Transilvaniei. Noi înșine ar trebui să fim cremene, dar cu această clasă politică mizerabilă, ticăloasă, cum să fim, când nonvaloarea se promovează mai peste tot?

A judeca episodul de acum doar așa, ușuratic, singular, ar fi o gravă eroare. Planurile marilor putori ale UE sunt cu bătaie lungă. Ne vor slabi, dezbinați, frustrați, jecmăniți, fărâmițați, eventual luați în brațe de ursul de la răsărit și ei să apară ca salvatori. Prietenia între popoare e o mare bășină.

Luăm rămășițe, agonizăm, ne încăierăm între noi (manevre…), Moldova rămâne separată (atenție la interesele din Basarabia: austriece, germane, rusești, israeliene ș.a.m.d.), suntem șantajați cu PNRR clar, că trebuie să fi cretin să nu vezi mizeria care ni se strecoară cu pretext. În plus Austria – colos cu picioare de lut – țară de sate, e împănată de agenți de influență, are curent comunist și influență tot așa peste tot. Habsburgii sunt de domeniul trecutului doar la noi. Și numai în colonia România unuia Dominic i s-au dat averi.

Așadar, ca de atâtea ori în istorie, n-am dat suficiente plocoane, nu ne-am căciulit îndeajuns. Suntem iarăși pe cont propriu. Un lucru să nu-l uite flăcăii ăștia: să nu confunde poporul român cu liota de lichele și iesmeni care a pus deocamdată stăpânire pe statul român!

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. De curgea atîta cerneală cînd ne-au omorît apropiații cu protocoalele criminale covid din timpul plandemiei.
    Șengănu’ mă lasă rece.
    PS Se pare că pricina austriacă cu emigranții să fie adevărată în parte. Sînt pline orașele mari de la noi de străini mai abitir din 2020 încoace. Și vorbesc doar de cei de alte rase ce bat la ochi. Zic în parte adevărată că intră destui în UE prin alte părți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate