marți, noiembrie 28, 2023
ACTUALITATECenzura lovește puternic și în România: Canalul Prodocens Media, unul dintre cele...

Cenzura lovește puternic și în România: Canalul Prodocens Media, unul dintre cele mai urmărite portaluri conservatoare, la un pas de a fi șters de Youtube

Canalul ProDocens Media, unul dintre cele urmărite portaluri conservatoare din România, a primit o nouă interdicție de a mai posta pe Youtube pentru două săptămâni, după ce abia revenise dintr-o „penitență” de o săptămână.

Într-un mesaj al fondatorului platformei, Cătălin Vasile, se arată că Google – deținătorul Youtube – a avertizat Prodocens Media că la următoarea „abatere” va închide canalul cu totul.

„Videoclipul din pricina căruia am fost restricționați azi este unul mai vechi care deja a trecut mai multe verificări și nu prezența nici o problema la ultima avertizare nefiind șters atunci când au fost șterse celelalte clipuri.

Menționez că nici unul din clipurile șterse nu au avut probleme cu drepturile de autor ci doar cu conținutul lor care ar încălca standardul comunității Google.

Suntem conștienți că odată intrați în vizorul cenzurii “Ministerului Adevărului” nu prea mai avem șansă de scăpare așa că în acest moment nu ne rămâne decât să salvăm tot ce se poate salva din conținutul deja publicat și să transferam totul pe hard-diskuri. În perioada următoare rămâne să postăm doar pe Facebook atât cât o vom mai putea face și acolo”, a declarat Cătălin Vasile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Canalul de Youtube al Prodocens Media este unul dintre cele mai urmărite din zona conservatoare românească, având peste 64.000 de abonați.

Reamintim că zilele trecute, un alt canal de Youtube aparținând platformei conservatoare Lifesitenews a fost sancționat dur pentru publicarea unui video cu un medic canadian care contestă eficiența măștilor și a măsurilor de distanțare socială.

Pentru a ajuta Prodocens Media să-și continue activitatea, puteți face o donație folosind următoarele date:

Asociatia Prodocens Media
BRD Agentia Virtutii
CIF: 33686860
RO43 BRDE 410S V239 2788 4100 Ron
RO83 BRDE 410S V288 8863 4100 Eur
RO79 BRDE 410S V288 8871 4100 Usd
BIC/SWIF CODE BRDEROBU
Revolut: 0722625613
Paypal: paypal.me/DumitruCatalinVasile

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate