ACTUALITATECe se întâmplă cu Legea Suveranității propusă de Dan Chitic: Colectarea semnăturilor...

Ce se întâmplă cu Legea Suveranității propusă de Dan Chitic: Colectarea semnăturilor începe în Primăvară

Pe 26 ianuarie, cunoscutul avocat Dan Chitic a anunțat că va începe o campanie de strângere de semnături pentru a propune Parlamentului o „Lege a suveranității”, care cuprinde 11 puncte. Pentru a intra în dezbaterea Parlamentului, are nevoie de peste 100.000 de semnături.

De la publicarea acestei informații, pe adresa redacției R3Media (contact@r3media.ro), am primit multe solicitări în legătură cu modalitatea prin care cetățenii pot semna, la propriu, pentru susținerea acestui proiect de lege.

Din acest motiv, am luat legătura cu inițiatorul legii, Dan Chitic, iar acesta a explicat pentru cititorii R3Media în ce stadiu se află proiectul și cum se va putea semna.

„Țin să le mulțumesc tuturor celor care și-au arătat interesul pentru această inițiativă. Totodată, trebuie să înțeleagă că această campanie trebuie pregătită foarte bine. În acest moment, în plină iarnă, o campanie de strângere de semnături prin orașele țării nu ar putea funcționa. Din acest motiv, ne pregătim pentru a porni în Primăvară, probabil din Martie.

Avem nevoie de 100.000 de semnături: minim 5.000 de semnături de la cetățenii din jumătate din județele țării. De-aceea, tuturor celor care vor să ajute, le spun: organizați-vă la nivel local, strângeți oameni pe care să vă puteți baza, pentru că atunci când îi vom da drumul, vom avea doar două luni la dispoziție. Vom avea nevoie de sprijin moral și material, de oameni dispuși să se sacrifice. Totul trebuie făcut ca la carte, astfel încât demersul să aibă cele mai mari șanse de succes. Vă mulțumesc tuturor!”, a declarat avocatul Dan Chitic pentru R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...