ACTUALITATEPlângere penală împotriva ÎPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, după slujba de Bobotează

Plângere penală împotriva ÎPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, după slujba de Bobotează

La IPJ Constanța a fost depusă o plângere penală împotriva ÎPS Teodosie, Arhiepiscopului Tomisului, după slujba de Bobotează, anunță Ziua de Constanța.

Potrivit sursei citate, ÎPS Teodosie este acuzat în plângere de zădărnicirea combaterii bolilor.

Ancheta va fi coordonată de Parchetul Curții de Apel Constanța.

În replică, Arhiepiscopia Tomisului a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că, din mai multe motive, consideră plângerea penală neîntemeiată:

1.Conform legislației, pelerinajele și procesiunile religioase sunt permise.

2.La eveniment au fost prezenți polițiști și jandarmi care s-au asigurat de respectarea normelor sanitare în vigoare.

3.IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu poartă răspunderea păstrării distanței fizice sau a purtării măștii din partea participanților la slujbă, aceste responsabilități fiind ale fiecărui participant în parte.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...