ACTUALITATECe a vrut să spună Raed Arafat? Șeful DSU: „Protestatarii pot să-mi...

Ce a vrut să spună Raed Arafat? Șeful DSU: „Protestatarii pot să-mi ceară demisia. Deciziile nu se iau aici”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a făcut o remarcă trecută neobservată, dar plină de posibile înțelesuri, în timpul intervenției de luni seară de la Digi24.

Întrebat despre solicitarea protestatarilor din toată țara de a-și da demisia, Arafat a răspuns:

„Protestatarii pot să-mi ceară demisia. Deciziile nu se iau aici”.

Șeful DSU nu a dezvoltat subiectul, lăsând loc de speculații că deciziile pe care le ia România în privința pandemiei vin din alte zări.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT