miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Pr.Nicolae Dima, despre fiica sa: Ecaterina este pe drumul cel...

VIDEO | Pr.Nicolae Dima, despre fiica sa: Ecaterina este pe drumul cel bun, face pași foarte mici / Dumnezeu se deschide și lucrează cu copiii și tinerii aflați în comă prelungită: îi ridică și îi trimite din nou în lume

Părintele Nicolae Dima a oferit opiniei publice ultimele informații despre starea în care se află fiica sa, Ecaterina.

Părintele a povestit că Ecaterina „este pe drumul cel bun”. Preotul a spus că, în timpul petrecut la spital, a observat câte minuni face Dumnezeu cu copiii și tinerii internați.

„Ecaterina este pe drumul cel bun, face pași foarte mici. Dumnezeu se deschide și lucrează cu copiii și tinerii aflați în comă prelungită și Dumnezeu îi ridică și îi trimite din nou în lume.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

Noi ne rugăm ca și Ecaterina să fie un astfel de înger, trimis în lume, ca să rostească adevărul, ca să rostească limbajul credinței. Suntem în mâna Lui Dumnezeu și El știe ce are de făcut”, a spus părintele Dima.

Clericul i-a îndemnat pe oameni să facă fapte bune, să ofere mângâiere celor bolnavi și singuri.

„Uitați-vă în jurul dvs: o mână pusă pe umărul unei mame sau unei soții îndurerate este valoroasă. O rugăciune pentru un copil care trece printr-o durere, fizică sau sufletească, este pentru el o mângâiere. O jucărie care o dai unui copil care se joacă cu pietre în formă de mașinuțe este o mare bucurie. Un telefon dat unui om care este singur și abandonat și care stă în casă numai cu fricile lui și se uită la televizor fără să știe că televizorul ăla îl otrăvește, telefonul este o binecuvântare.

Mângâiați-i pe cei care sunt întristări și poate întristările vă vor ocoli”, a concluzionat părintele Dima.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE