marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATECancelarul german Olaf Scholz a falsificat date pentru a-și apăra politica pro-imigrație:...

Cancelarul german Olaf Scholz a falsificat date pentru a-și apăra politica pro-imigrație: Ar trebui să facă parte din țara noastră, cu toate drepturile și îndatoririle care le însoțesc

Cancelarul Olaf Scholz (SPD) a militat pentru o reformă a legilor cetățeniei și naturalizării mai ușoare, dar a susținut acest lucru cu cifre extrem de exagerate. La un eveniment organizat de ministrul federal al integrării, Reem Alabali-Radovan (SPD), intitulat „Germania: o țară de imigrație”, el a dublat numărul de cetățeni străini care lucrează efectiv în Germania, potrivit unui studiu realizat de ziarul german, Junge Freiheit.

„Nouă milioane de cetățeni trăiesc și lucrează în țara noastră fără a avea cetățenia germană”, a spus Scholz.

Ulterior, aproape toate mass-media au adoptat această afirmație. Dar, de fapt, conform Oficiului Federal de Statistică, doar 4,5 milioane de cetățeni străini care locuiesc în Germania sunt angajați și, astfel, sunt supuși contribuțiilor de asigurări sociale. Este doar jumătate din cât a susținut cancelarul german.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cifra este semnificativă deoarece Scholz a legat-o de argumentul său principal că „cei care locuiesc și lucrează permanent în Germania ar trebui să poată vota și să fie aleși.

„Ar trebui să facă parte din țara noastră, cu toate drepturile și îndatoririle care le însoțesc – și complet independente de origine, culoarea pielii sau confesiunea religioasă”, a adăugat el.

Potrivit cifrelor oficiale, un total de 11,8 milioane de străini locuiesc în prezent în Germania.

Dacă 9 milioane ar lucra, aceasta ar echivala cu o rată de angajare în rândul migranților de 76,3%. Cu toate acestea, în Germania, în ansamblu, doar 40,7% din toți rezidenții sunt angajați și sunt supuși contribuțiilor de asigurări sociale. Restul sunt copii, pensionari, șomeri și beneficiari de asistență socială.

Potrivit Oficiului Federal de Statistică, rata ne-germanilor care lucrează în Germania este sub medie, la 38,5%.

Prin planurile înaintate de ministrul federal de interne Nancy Faeser (SPD) ar urma ca cetățenii străini să fie naturalizați după cinci ani de rezidență în Germania, în loc de cei opt ani actuali. În plus, li se va permite să aibă mai multe cetățeni în viitor.

Citești și ajuți! Cumpără carteaEseuri antiromantice, de Irving Babbitt,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acest lucru a fost subliniat și de cancelarul Scholz în chestiunea naturalizărilor:

„În ceea ce privește cetățenia multiplă: nu am înțeles niciodată de ce am insistat doar asupra uneia. La urma urmei, apartenența și identitatea nu sunt un joc cu sumă zero”, a spus el, potrivit Remix News.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Planul Kalergi, nimic altceva!
    Majoritatea europenilor sînt orbiți, asurziți și prostiți, mulțumiți cu un venit ce le-ajunge de la un salar la altul. Fiecare pentru el, scapă cine poate. Jalnic!
    Lipsa forței de muncă este artificială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate