luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEScrisoare deschisă către Olaf Scholz: Nu sacrificați Germania pentru Ucraina! Atacul Rusiei...

Scrisoare deschisă către Olaf Scholz: Nu sacrificați Germania pentru Ucraina! Atacul Rusiei este o încălcare clară a articolului 2 din Carta ONU, dar nu este războiul nostru

Într-o scrisoare deschisă, asociația comercială a meșteșugarilor din districtul Halle-Saalekreis din Saxonia-Anhalt i-a cerut cancelarului Olaf Scholz (SPD) să oprească toate sancțiunile împotriva Rusiei și să înceapă negocierile pentru a pune capăt războiului împotriva Ucrainei. Scrisoarea deschisă este disponibilă pe rețeaua editorială Germania (RND) și are 16 semnatari din toate breslele.

„Am dori să începem prin a sublinia că atacul Rusiei asupra Ucrainei este o încălcare clară a articolului 2 din Carta ONU și este privit și criticat de noi ca o crimă gravă”, se spune în scrisoare. Cu toate acestea, acest război nu a început pe 24 februarie 2022, se arată în scrisoare. În plus, asociația meșteșugarilor este „în mod justificat preocupată. Suntem îngrijorați de viitorul copiilor și nepoților noștri, îngrijorați de existența continuă a afacerilor noastre și îngrijorați de țara noastră.”

Scrisoarea continuă: „Noi, în calitate de meșteri, știm din multe discuții cu clienții noștri că majoritatea nu sunt dispuși să-și sacrifice standardul de trai câștigat cu greu pentru Ucraina. Nici nu este războiul nostru!”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit unei publicații a Transparency International Germania, Ucraina ocupă locul 122 în ceea ce privește corupția în 2021, fapt pe care scrisoarea îl indică în susținerea argumentului său.

„Nici o altă țară europeană nu merge mai rău”, au scris semnatarii, care afirmă că în niciun caz nu se poate vorbi de un stat democratic fără cusur în cazul Ucrainei. Prin urmare, semnatarii întreabă: „Să punem Germania în pericol pentru asta?”

Germania a văzut inflația explodând mai mult, prețurile la electricitate triplându-se într-un an, deoarece sancțiunile împotriva Rusiei au dus la o creștere record a prețurilor la gaze. Acum există temeri de faliment în masă, disponibilizări și o criză energetică care ar putea arunca Germania în haos la iarnă, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE