ACTUALITATEBritanicii evacuează câinii și pisicile din Kabul, în timp ce mii de...

Britanicii evacuează câinii și pisicile din Kabul, în timp ce mii de oameni disperați să părăsească Afganistanul nu reușesc

Ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, a anunțat că autorizează evacuarea pe cale aeriană a câinilor și pisicilor care locuiesc în adăposturile din Afganistan.

Paul Farthing, fost soldat care a deschis un refugiu în Kabul, vrea acum să scoată din țară aproximativ 140 de câini și 60 de pisici, împreună cu lucrătorii afgani și rudele acestora, cu un avion pe care l-a închiriat, informează France TV Info, citat de Smart Radio.

„Dacă avionul cu animalele ajunge în țară, vom căuta să-i oferim culoar de aterizare”, scrie Ben Wallace pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu o zi înainte, el afirmase totuși că nu va „acorda prioritate animalelor în locul bărbaților, femeilor și copiilor disperați care bat la ușă”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...