ACTUALITATE Primarul Nicușor Dan, despre transportul în comun din Capitală: Vom face un...

Primarul Nicușor Dan, despre transportul în comun din Capitală: Vom face un chestionar pentru șoferi și vatmani, ce ne va ajuta să luăm decizii informate

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și-a manifestat, vineri, interesul pentru îmbunătățirea transportul în comun din București, în contextul în care tot mai multe voci avertizează că reprezintă o sursă de risc în contextul pandemiei.

Pentru început, primarul Nicușor Dan a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că va fi aplicat un chestionar pentru șoferi și vatmani, în funcție de rezultatele căruia se vor lua decizii informate.

„Am fost azi la sediul Societății de Transport București, unde am analizat în special măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii COVID-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii și pe ore, despre dezinfecția în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măștii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi și vatmani, în urma căruia vom obține o imagine mai exactă a situației din teren și care ne va ajuta să luăm decizii informate.

Vom face eforturi suplimentare pentru ca toți cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranță. Sănătatea bucureștenilor este prioritatea noastră în săptămânile care urmează”, a scris, vineri, pe Facebook, Nicușor Dan.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate