ACTUALITATEPrimarul Nicușor Dan, despre transportul în comun din Capitală: Vom face un...

Primarul Nicușor Dan, despre transportul în comun din Capitală: Vom face un chestionar pentru șoferi și vatmani, ce ne va ajuta să luăm decizii informate

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, și-a manifestat, vineri, interesul pentru îmbunătățirea transportul în comun din București, în contextul în care tot mai multe voci avertizează că reprezintă o sursă de risc în contextul pandemiei.

Pentru început, primarul Nicușor Dan a anunțat, printr-o postare pe Facebook, că va fi aplicat un chestionar pentru șoferi și vatmani, în funcție de rezultatele căruia se vor lua decizii informate.

„Am fost azi la sediul Societății de Transport București, unde am analizat în special măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii COVID-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii și pe ore, despre dezinfecția în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măștii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru șoferi și vatmani, în urma căruia vom obține o imagine mai exactă a situației din teren și care ne va ajuta să luăm decizii informate.

Vom face eforturi suplimentare pentru ca toți cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranță. Sănătatea bucureștenilor este prioritatea noastră în săptămânile care urmează”, a scris, vineri, pe Facebook, Nicușor Dan.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...