luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEȘoc în sportul românesc: Culturistul arădean Eugen Kantor a murit după ce...

Șoc în sportul românesc: Culturistul arădean Eugen Kantor a murit după ce și-a făcut antrenamentul de dimineață, în urma unui infarct

Unul dintre cei mai cunoscuți culturiști români, arădeanul Eugen Kantor, a decedat subit vineri, 15 septembrie, informează presa locală.

Conform jurnaliștilor arădeni, Kantor a murit după ce a terminat antrenamentul de la sala de forță, dimineața.

El a suferit un infarct.

Arădeanul a fost maestru al Maestru al sportului din anul 1992 și are în palmares peste 30 de concursuri naționale și internaționale câștigate.

O listă cu sportivi prăbușiți pe teren sau decedați brusc din 2021 încoace găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. “Sigur și eficient”. Sigur te omoară cu eficiență ridicată! Singura greșeală a acestor oameni a fost că și-au încredințat viața în mâinile celor care au jurat să “nu facă rău” și a celor care au jurat că vor respecta Constituția României. Și-au încredințat viețile in mâinile autorităților așa cum am fost educați de mici copii, autoritățile ne vor binele pentru “propășirea” neamului românesc. Unde scrie in Constituția României că se pot utiliza fără restricții tratamente medicale (experimentale sau nu e irelevant)? Unde scrie că statul poate utiliza coerciția și propaganda pentru a implementa un tratament asupra unei persoane sau a unui grup? Nu avem nevoie de propagandă privind tratamentele, avem nevoie de Adevăr, de consimțământ informat în toată puterea cuvântului, beneficii vs efecte adverse, rata de succes a tratamentului corect calculată! Nu vrem presupuneri ci certitudini! Un tratament medical experimental are doar presupuneri. “Sigur și eficient” a fost o presupunere, nu Adevăr! Iar apoi alegem noi, fiecare în dreptul lui! Știm că vinovații vor scăpa de justiția umană, vor crede că nu vor fi judecați niciodată. Dar se înșeală. Ce nu se îndreaptă aici pe pământ va fi îndreptat de Dumnezeu! Dumnezeu nu e om să poată fi “cumpărat” , toate au fost zidite de El, ale Lui sunt, și le va îndrepta după dreaptă Judecată! Dumnezeu să-l odihnească în pace și să facă dreptate și lui și tuturor celor neîndreptățiți în cauza lor!

  • -e troc cu cadavre,
   e ca numaratoarea mortzilor de covid:
   aviz amatorilor!

   (daca am sti sigur 100% ca X a murit din vaccin
   nu am avea scrupule sa-i luam hoitu la shuturi-pentru ca a fost prost
   dar certitudine 100% NU EXISTA!)

 2. sa nu exaggeram,
  Gabriel Cotabiţă a trecut printr-o mare cumpănă, în 2015, când a suferit un infarct, în sala de fitness. …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate