ACTUALITATEFără politică fără Dumnezeu! (P)

Fără politică fără Dumnezeu! (P)

Moto: „Greşalele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” (Mihai Eminescu în ziarul “Timpul” – 13 februarie 1882, subiecte.citatepedia.ro)

Astăzi, mai mult ca oricând, e mare nevoie pe scena politică de oameni cinstiți, cu frică de Dumnezeu, care să apere valorile creștine în Parlamentul României.

Oameni care apără familia întemeiată prin căsătoria între un bărbat și o femeie, care protejează ființa umană de la concepție la moartea naturală, care sunt avocați ai libertății religioase, care promovează dreptul părinților de a-și educa fiii/fiicele conform convingerilor proprii, care doresc unirea cu Republica Moldova… au format un partid politic conservator, creștin-democrat, multiconfesional.

Numele nostru este ALIANȚA RENAȘTEREA NAȚIONALĂ și invităm alături de noi pe toți românii de bună credință care împărtășesc valorile noastre. Programul politic este disponibil pe site: AliantaRenastereaNationala.ro.
Pentru a candida la alegerile din 6 decembrie, avem însă nevoie AZI de sprijinul dvs.!
Puteți să ne susțineți cu o semnătură online (simplu și rapid): https://aliantarenastereanationala.ro/semneaza

IMPORTANT: Datele dvs. sunt securizate și prelucrate conform legislației în vigoare!
Dacă preferați varianta clasică (semnare pe tabel), aveți pe site datele noastre de contact. Pentru Gorj: 0758.01.01.01.
Vă mulțumim pentru sprijin și vă îndemnăm să distribuiți mesajul nostru și familiei/prietenilor!

Puteți să le faceți cunoscut și acest videoclip de promovare:

ÎMPREUNĂ apărăm ceea ce contează cu adevărat – familia și copiii!

Semnează,

Radu Buțu, ARN Gorj

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...