joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEAUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, care va proteja pădurile țării....

AUR înființează Departamentul „Legea Codrului de AUR”, care va proteja pădurile țării. Acesta e coordonat de activistul Tiberiu Boșutar

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) anunță că dă startul celui mai important proiect inițiat împotriva mafiei pădurilor. Partidul înființează, alături de activistul Tiberiu Boșutar, Departamentul „Legea Codrului de AUR”. Scopul este acela de a se face investigații despre jaful făcut asupra resurselor țării de șmecheri protejați la nivel local chiar de cei care ar trebui să îi sancționeze.

În fiecare an, milioane de metri cubi de lemn ies din țară, sub complicitatea statului român. Pădurile sunt tăiate ilegal, iar lemnul ajunge în țări precum Austria, care face milioane de euro de pe urma noastră. În tot acest timp, românii privesc cum țara le e furată, iar pădurile dispar, transmite AUR.

Românii sunt invitați să sesizeze abuzurile făcute de șmecherii locali asupra pădurilor țării.

Activistul Tiberiu Boșutar coordonează Departamentul

Departamentul va fi sub coordonarea directă a activistului de mediu Tiberiu Boșutar. Acesta se luptă de mai bine de 10 ani pentru salvarea pădurilor din România.

„AUR s-a dovedit a fi singurul partid interesat cu adevărat de soarta pădurilor din România și de activitatea mea din cadrul Asociației „Legea Codrului”. Așa s-a ajuns de la o propunere făcută zilele trecute de domnul președinte George Simion, ca astăzi să anunț lansarea proiectului „Legea Codrului de AUR”. Știu și am dovedit că sunt tăieri ilegale de arbori. Știu cine și cum anume procedează pentru ca milioane de metri cubi de lemn să dispară fără urmă din pădurile României.

La fel cum știu foarte bine ce anume trebuie făcut pentru a reduce din infracțiunile silvice. Dar pentru că n-a fost voință politică din partea celor care s-au perindat pe la conducerea acestei țări, practic a fost imposibil ca eu să reușesc să înving acest sistem de unul singur. Organizați și împreună vom deveni mai puternici în lupta dusă împotriva mafiei din sectorul forestier. Mafie controlată, susținută și încurajată de autoritățile corupte. Așadar, pornim la drum cu Legea Codrului de AUR”, susține Tiberiu Boșutar.

Departamentul „Legea Codrului de AUR” este mandatat să monitorizeze și să supravegheze pădurile țării. Acesta va detecta activitățile ilegale, inclusiv tăierile neautorizate. În acest sens, membrii departamentului vor ține legătura cu autoritățile locale pentru a sesiza astfel de abuzuri, astfel încât acestea să fie sancționate.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE