miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEUn document al Guvernului Britanic arată că rata mortalității la persoanele sub...

Un document al Guvernului Britanic arată că rata mortalității la persoanele sub 50 de ani infectate cu Delta este 0,0%. Guvernul României a pornit o campanie media pentru vaccinarea copiilor

Un document întocmit de către Public Health England, o agenție a Guvernului Marii Britanii, arată că până la 6 august, peste 265.000 de englezi cu vârsta sub 50 de ani au fost depistați infectați cu varianta Delta.

Conform acestui document, în această categorie de vârstă rata mortalității este de 0,0% (zero).

De altfel, această grupă de vârstă prezintă risc zero la mai toate variantele de virus cunoscute până acum. Sursa arată că cea mai mare rată de deces la tineri este în cazul variantei Beta, respectiv 0,2%.

Delta nu prezintă un pericol major, dat fiind faptul că în conformitate cu datele obținute de Public Health England, rata de deces pe întreaga populație infectată cu Delta este 0,2%. Documentul integral poate fi accesat și descărcat de-aici.

Despre Public Health England puteți afla informații de pe siteul Guvernului englez.

În aceste condiții, Guvernul României a lansat pe 25 august un spot destinat convingerii părinților să-și vaccineze copiii.

Spotul este realizat de UNICEF și aprobat în unanimitate de CNA pentru distribuirea în regim de campanie socială de către televiziuni. În imagini, un băiat cu ochelari se plimbă într-un balon pentru a fi protejat. El exultă când vede un centru de vaccinare.

Clipul va fi difuzat de televiziuni timp de trei luni.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate